| live_1126 a întrebat:

Buna am o intrebare eu sunt cu o fata de o saptamana si tin mult la ea si eu m-am bagat pe ea pentru ca chiar daca este o fata de la tara se ingrijeste si arata foarte bine si este super de treaba dar mama mea cand a aflat ca sunt cu ea mi. a spus sa ma despart ca sa nu imi para rau pentru ca ea traieste intr-o familie de saraci si mai are 5 sore si un frate si ca sunt murdari si au neamuri pocaite si vai de ei dar prietena mea nu este asa deloc ca ceiltalti membri ai familiei ei si cu parintii ei ma inteleg bine va rog spuneti. mi ce sa fac

Răspuns Câştigător
| Bella03 a răspuns:

-Incearca sa le spui parintilor tai ca tii foarte mult al ea, si sa ii intrebi :Nu credeti ca avenit timpul sa am si eu o prietena?

Sau cand eram mic nu imi spuneati sa ma comport frumos cu toate persoanele.(daca ti''au spus vreodata. La mine asa s-a intamplat)

Incearca sa ii rogi sa iti dea voie sa le'o prezinti lor.
Puteti sa le luati un cadou impreuna.
love struck.Ar fi frumos si poate si'ar schimba parerea despre ea.

Ca sa poti avea o legatura buna cu mama ta, e nevoie sa comunicati.

Din moment ce ea dicteaza si tu te supui, nu exista comunicare... exista doar ordine/comenzi/directive, cei care le dicteaza si cei care le asculta.

Invata mai multe despre comunicarea cu parintii... in cazul tau cu mama ta, dupa care aplica ce ai invatat si sunt increzator ca vei reusi sa o faci sa inteleaga!

5 răspunsuri:
| Viviluka a răspuns:

Ia stai ca nici nu mai vreau sa mai citesc tot. Asa si care e treaba daca are neamuri pocaite. Vezi ca jignestii pe unii. Stai putin mama ta e prea exagerata. Daca tie iti place fata gata. Si maikata exagereaza.Ia totul prea in serios doar nu te-oi insura cu ea acum. Traieste-ti viata e o incercare noua vezi ce iese.

| Mellaniee_8943 a răspuns:

Ai incercat sa i.o prezinti mamei tale? Sa vorbeasca cu ea si sa o cunoasca mai bine?

| Andrei233 a răspuns:

Pocaieste-telaughing

| ioana_7310 a răspuns:

Daca chiar o iubesti, nu renunta orice iti vor spune cei din jur!

| live_1126 explică:

Va multumeschappy