| emaalexandra97 a întrebat:

am o intrebare la care vreau sa-mi raspundeti concret si exact ce inseamna urmatorul vis:
am visat asta seara ca eram la scoala si un culeg de-al meu, mi-a dat un bilet e la baiatul de care-mi place, in care era o intrebare, ca daca lui ii place de mine, si rapunsul lui era"yes", apoi cand iesea din baie, l-am intrebat daca el mi-a raspuns la bilet si incepuse sa rada si sa imi zica "cum, mie sa-mi placa de tine?"si incepuse sa rada, apoi eu am inceput sa plang si ii spuneam ca niste lucruri, gen, ca de ce imi spune asa, cum se uita la mine asa mirat s. a, si apoi am plecat plangand, el se intrista-se si incepuse sa-mi scrie tot felul de biletele, eu il vazus-em cum le scria(avea exact scrisul lui), apoi cand ieseam din baie sa ma duc in clasa, venise la mine si foarte rusinos se chinuia sa vina la mine, pentru ca era rusinos ca-n realitate.imi dadu-se un bilet in care scria daca vrea sa mergem sa ne facem temele impreuna, si isi cerea scuze pentru ce imi spuse-se.va rog sa ma ajutati sa inteleg ce iseamna acest vis, se va intampla acest vis peste ceva timp? totul era ca-n realitate, nimic nu era diferit, va rog sa-mi explicati si mie care-i faza cu acest vis(n a fost deloc din subconstientul meu, pentru ca eu nu ma gandeam la baiatul de care-mi place)

Răspuns Câştigător
| anDa a răspuns:

Poate acest baiat a intrat mai departe de subcontientul tau daca ai ajuns sa il visezi. Sau poate el se gandea la tine i v-at transmis telepatic visulthinking

1 răspuns:
| sAbYniK a răspuns:

Atunci cand cineva adoarme cu gandul la tine tu il visezibig grin