| Grey96 a întrebat:

Am o intrebare la care vreau sa raspundeti sincer: se merita sa participi la "schimb de experienta" cu alti elevi din alte tari? Mie mi s-a facut o propunere sa merg in Italia si nu stiu ce sa fac. Mi s-au spus tot felul de povesti cum ca s-ar putea sa nimeresc intr-o familiie tampita.Va rog ajutor! Vreau cat mai multe raspunsuri si sa imi spuneti daca ati fost si cum a fost. Dau funda si vot.

Răspuns Câştigător
| Sombrero a răspuns:

Buna! Pentru inceput, vreau sa iti spun ca si eu am avut parte de o asemenea experienta si in Italia si in Belgia (am fost de 2 ori)... In Italia am nimerit la o familie super draguta, parintii erau cam de vreo 30 si ceva de ani, vorbeam cu ei (cat intelegeam), conditiile erau super ok, insa in Belgia am stat la o babutalaughing, care ne facea tot ce voiam de mancare, dar era cam ciudata, pentru ca era doar ea (sotul ii murise) si tot treceau alte babute in vizita. Am avut cateva neintelegeri in prima zi, insa dupa aceea a fost bine! Ce pot sa spun, asta depinde de noroc (la ce familie mergi). Iti spun din proprie experienta ca nu trebuie sa ratezi o ocazie de asta, chiar daca nu vai fi chiar cum ti` ai fi dori tu, totusi e interesant sa incerci lucruri noi. Vei vizita si alte locuri, nu o sa mai fii preocupata de gazda pe care o vei avea. Daca ti s-a facut o asemenea propunere eu cred ca esti norocoasa si ca nu ar trebui sa dai cu piciorul in ea (facandu-ti idei preconcepute, poate gresite). Daca as fi in locul tau nu as mai sta pe ganduri, asa te mai detasezi si te vei distra! Oricum, alegerea iti apartine! Bafta si distractie placuta daca mergi! :* Funda?happy

3 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Normal ca ai sanse sa nimeresti intr-o familie tampita...dar la fel de mari sanse sunt si pentru tipul ala!
. deci probabil ca si el gandeste la fel ca tine!
ia-o logic. probabil ca nu o sa ai ocazia sa vezi Italia prea curand
...chiar ai vrea sa dai cu parul la aceasta ocazie?
.eu sincer nu as sta pe ganduri

| OrionM6 a răspuns:

Da, ai sansa sa nimeresti intr-o familie tampita. Dar daca nu te incadrezi in ghinionistii care ajung la o familie nasoala, ai sanse mari sa fie o experienta foarte placuta.

| Grey96 explică:

Da dar o cunostiinta dea mea a avut ghinionul sa nimereasca intr-o familie de lesbiene