| Loredana96 a întrebat:

Am o intrebare la cei care au mai multa experienta in viata ca mine.Am fost impreuna cu un tip 10 luni.La inceputul lui septembrie ne-am despartit pentru ca era indiferent dar stiu foarte bine ca tinea la mine.Nu a mai incercat sa ma intoarca dar de obicei cind ne certam a doua zi imi scria mesaje de parca nimic nu s-a intimplat, cind ne intilneam in oras intimplator se uita lung la mine.Cu o saptamana in urma am aflat ca o fata i-a propus sa fie impreuna dar el a refuzato.Ieri cind am fost in club deja toti vorbeau ca el e impreuna cu acea tipa.Dar acea tipa e slaba...foarte foarte slaba.In plus el s-a certat foarte tare cu ea vara asta pentru ca se baga in relatia noastra si incerca sa ne desparta iar pe el asta l-a inervat din cale afara si a facut-o in diferite cuvinte, iar ea la fel.El avea o ura nemarginita pentru ea si acum ei sint impreuna.Eu spun la toti ca nu imi mai pasa de el si sint cea mai fericita...mereu zimbesc dar cu adevarat cind am auzit ca ei doi sint impreuna nu mi-am putut stapini lacrimile.
Oare ce ar insemna asta?

Răspuns Câştigător
| Cleopa a răspuns:

Inseamna ca inca iti pasa putin de el si nu vrei sa stii ca alta femeie il face fericit, ti-ai fi dorit ca tu sa fii singura care sa-i fi oferit fericire. multi oameni iubesc, se despart si sufera dar lumea e plina de barbati si femei singure care asteapta sa iubeasca si sa fie iubiti. tu, undeva in inima ta, inca crezi ca el e al tau si de aceea, faptul ca ai aflat ca e cu alta a starnit acea parte din inima ta. dar nu-ti fa griji, nu te mai consuma degeaba. intelege ca totul s-a terminat intre voi si crede ca poti sa-l uiti ca adevarat si sa fii indiferenta la relatia lui cu acea fata sau cu alta, caci daca crezi vei reusi! te pup si ai grija de tine si mai dai in colo de barbati ca n-or fi ei minunea pamantuluiwinking :*

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Inseamna ca inca ti la el. E ceva normal, cel putin din orgoliu. N-o sa-ti fie usor sa-l uiti, oricat ai incerca. De uitat, oricum n-o sa-l uiti, doar ca n-o sa-ti mai pese de ce face/cum este etc. in masura care-ti pasa acum. Poate, ar trebui sa incerci sa-ti gasesti un baiat calumea, care sa te ajute sa uiti, macar pentru un timp, de fostul tau prieten.
Succes!

| Cleopa a răspuns:

Multumesc pentru funda scumpa si sa nu mai versi lacrimi dupa barbati pentru ca: nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cel care merita nu te va face sa plangi :*