| RockStar a întrebat:

Buna am o intrebare laughing.
La un baiat ce cadou iar place thinking
fara parfumuri / balsame laughing.
Si ursuletii. perne facute poze ama2 thinking ar fi ciudat intr-un fel. deoarece nu se bucura mult de ele. doar atuncii cand il dau straight face.
Decii ma puteti ajuta :*?

6 răspunsuri:
| Iuliana_2558 a răspuns:

Poate i'ar place, un ceas! sau un lantzisor/bratara din argint happy

| MestecGumă_7409 a răspuns:

Eeee o plimbare undeva. platesti tu sau. iti ie un joc video pe care sil doreste el sau nu stiu ii scrii o scrisoare de incurajare cand este el mai suparat si deprimat o citeste si poate isi revine putin.love struck altceva ce ai putea? cred ca mai nimic.
funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce gusturi are. De exemplu daca are o pasiune pentru ceva anume, colectioneaza ceva anume, sabii de perete, CD-uri originale (daca e fan inrait a vreunei formatii) etc

| Iuliana_2558 a răspuns:

Cu siguranta un ceas, o bratara sau un lantisor happy

| PisicaRoz a răspuns:

Un ticou, o camasa poti sa ii iei si un ceas sau o bratara cu numele lui inscriptionat pe ea, daca ii place footbalul i-ai o minge...un lantisor cu o cruce micuta din argintlove struck...nu prea merg ursuletii la un baiatlaughinge cam ciudattongue bafta sper sa ii gasesti un cadou care sa ii placa:*

| SMaricel a răspuns:

Buna,eu sunt baiat si sincer sa spun nu mi-ar placea ca o fata sa-mi ia ca cadou:parfum, balsam.etc(am impresia ca crede ca nu ma ingrijesc)
Dar,as aprecia mult la o fata, sa-mi iei ca cadou: un ceas de mana barbatesc(mistoo) sau lucruri ce-mi plac mie cel mai mult, in cazul lucrurile ce-i plac iubitului tau.Pa,pa sper ca te-am ajutat cat de cat!