| Igor1995 a întrebat:

Buna,am o intrebare legata de scoala.Din clasa a 2 pina in a 8 am invatat doar limba engleza din cele straine fiindca in scoala nu era franceza. Dupa ce m-am mutat cu traiul am fost nevoit sa trec la o scoala unde limba de baza este franceza.Totusi cu putina staruinta si intelegere din partea profesorului am 9 anual.Anul acesta sunt a -9 si desigur am de dat examene la Matematica L.Romana si limba de baza adica franceza.Problema e ca in realitate(dupa parerea mea) stiu franceza pe vreun 7, iar la examen nu as vrea ca la Matematica si Romana sa am vreun 9-10 iar la franceza 6-7.Inca nu am intrebat pe cineva din profesori si as vrea sa-mi spuneti voi daca e posibil sa schimb scoala in timpul examenelor (posibil inca din mai) fiinda acum nu vreau sa ma schimb deoarece drumul pina la scoala e de circa o ora.Dau funda.Mersi anticipat

1 răspuns:
| Byucc a răspuns:

Mai bine pune-te ca lumea pe invatat franceza si asa rezolvi mai multe probleme. e bine sa stii mai multe limbi si nu iti face griji ca examenele nu vor mai insemna nimic mai incolo happy
Bafta!