anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare,ma rog, e si un fel de sondaj. Am 18 ani,1, 66 inaltime si 69 de kg. Masurile sunt cam asa: 100-70-102. Acele 69 de kg nu sunt atat de sesizabile chiar daca nu sunt foarte inalta,dar totusi ma deranjeaza un pic de burtica,etc. Ce-mi recomandati pentru a-mi defini silueta? Mentionez ca sunt genul care are sanii proeminenti, la fel si posteriorul. Ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| adinaxD a răspuns:

Buna! Cel mai important lucru e sa nu te infometezi! atunci iti vor scadea formele. ca sa iti pastrezi formele proeminente si sa scapi de burtica si grasimea in plus trebuie sa faci exercitii fizice! daca mamanci sanatos si te inveti asa intr-o luna sau mai putin ti-ai luat adio de la burtica! tongue
ce fel de exercitii? iti recomand fitness, sala sau alergat. acestea 3 dau cel mai repede rezultate.
ce sa mamanci? dimineata: ceva usor, dar sa te saturi: cereale, fructe, iaurt..etc. La pranz: o ciorba de legume sau de pui, felul 2 orice dar sa nu fie gras. Seara: la fel ceva usor insa nu fructe! si sa nu mamanci dupa ora 19!
Sper sa iei in considerare sfaturile mele! happy

| CorinaD a răspuns (pentru adinaxD):

Adina,multumesc pentru seriozitatea de care dai dovada, insa de ce nu imi recomanzi fructe seara?

| adinaxD a răspuns (pentru CorinaD):

Acestea produc aciditate gastrica datorita stationarii in stomacul plin iar cand ajung in intestin acesta nu le mai asimileaza cum trebuie si iti cam dau stomacul peste cap! pot produce balonari, tulburari digestive, incetinesc digestia. Aceste lucruri se intampla si daca le mamanci dupa micul dejun sau pranz. fructele trebuie mancate pe stomacul gol sau intre mese.

6 răspunsuri:
| kobra12 a răspuns:

Descrierea unei dame de companie ai

| CorinaD a răspuns (pentru kobra12):

Poftim?

| kobra12 a răspuns (pentru CorinaD):

Dama de companie=curva

| CorinaD a răspuns (pentru kobra12):

Ce legatura are dama de companie cu ce am scris eu?straight face