Buna! pentru ca de cei din familie esti foarte apropiata si ii cunosti de cand te-ai nascutiti trebuie timp ca sa-i spui unui baiat ca-l iubesti pentru ca-l cunosti de putin timp, nu de o viata intreaga!sper ca te-am ajutat!funda?
Pentru ca familia e sange din sangele tau, dar un partener este un intrus, sti vorba aia, sangele apa nu se face.
Uneori eu cred ca tie frica sa spui unui baiat cal uibesti pentru ca tie frica de raspunsul lui. poate tie frica ca el nu o sa-ti spuna te iubesc inapoi cine stie. dragostea este ciudata in felul ei pe parinti ii iubesti in alt mod iar pe iubit il iubesti altfel nu stiu cum sa-ti spun.
Mie sincer mi-e greu sa zic atat familiei cat si partenerului.Pentru simplul fapt ca "te iubesc" sunt 2 cuvinte extrem de cuprinzatoare si de o sensibilitate extraordinara, cand iubesti o persoana e complicat, esti in stare de lucruri de care nu stiai pana atunci.Eu ma exprim totusi, dar mai rar pentru ca trebuie sa stie cei pe care ii iubesc ca ii iubesc dar vreau sa si cunoasca valoarea cuvintelor si sa nu para vorbe spuse in vant.