Am vorbit cu fetele din clasa si am pos bani si le luam niste canite si le legam cu ate de martisor si cateva sticle de vin sa cinstim dupa ore
si la pr meu i-am luat o bratara.initiala mea si ii ajunge
tu ce le iei?
Cum sa iei unui baiat ceva de 1 Martie?... ei trebuie sa ofere cadouri nu fetele:0.asta e traditia
Cum sa ii iei unui baiat cadou de 1 martie.:-s
parerea mea este sa nu-i faci cadou deoarece nu vad rostul lui, poti sa ii arati ca il iubesti.dar.in fine
ii poti lua ceva vestimentar
ceva de plus
un ceas.
Fetele trebuie sa primeasca cadouri, nu baietii, ei trebuie doar sa ofere. Dar daca chiar doresti sa faci cadouri eu zic ceva bratari, canite, ceva de plus.etc
De 1 si 8 martie baietii fac cadouri fetelor, si nu invers.
Nu ai de ce sa-i dai tu un cadou sau martisor. El trebuie sa-ti dea tie.
Pentru baieti cel mai ideal cadou ar fi o bratarica sau un lantisor, e un lucru pretios si care iti ramane amintire si daca e si din dragoste e si mai bine...si ar mai fi o idee sa faci la comanda o pernuta de culoarea lui preferata si chipul vostru pe ea, e un lucru foarte romantic cu care il vei da gata.succes!
Ce tot dati vot cu stupid celor care spun ca nu se iau cadouri de 1 martie baietilor?
Au dreptate.
Doamne, pe ce lume traiti?
De cind de 1 martie fetele le cumpara ceva baietilor?
Ah, da: incetati cu stupizii
Pai...anul asta mi-a venit trasnita idee sa le cumpar suzete
si chiar asta le cumpar
anul trecut le'am cumparat boxeri cu inimioare
Avem o clasa unita si stim de gluma, deci in fiecare sarbatoare facem cadouri trasnite cum ar fi o pereche de sosete
Incerca sa te gandesti la ceva amuzant si creativ.
Sper ca ti'am fost de ajutor
Ty ty
Pentru cei de la gradinita... ii inteleg ca nu vor sa le dea nimic la baieti...
dar in urmatoarele clase...se da la baieti de 1 martie si fetele primesc cadouri de 8 martie... mi se pare normal
Si in clasa la mine din pacate numai colege intrege la cap nu am deci le luam o idiotenie obisnuita
Asta ma intreb si eu...am auzit ca se darueste cite un martisor baiatului de care iti place...
In alte zone ale romaniei fetele cumpara martisoare baietilor nu invers cum ar vi in zona bucovinei
mariamarylove întreabă:
Diorrus întreabă: