| mulinobianco a întrebat:

Am o intrebare mai stranie la voi. Deci eu in total am avut 3 prieteni. De primul imi place pina acum, dar suntem simpli prieteni.Al doilea l-am cunoscut la mare, in timp ce eram certata cu primul (relatia nu a durat mult) si pe al treilea l-am cunoscut cu ajutorul prietenei mele. El era din alt oras. 7 luni " eram intr-o relatie " dar ne-am vazut doar o data. Stiu, pare a fi un joc copilaresc, dar sentimentele noastre erau puternice, suta la suta. Eu am fost prima fata la el cu care el isi putea imagina un viitor real, ceva serios. Iar el, primul baiat si unicul, pe care cred ca l-am iubit in suflet.Nu pentru exterior, ci pentru caracter, pentru gindire, deci pentru suflet. Din pacat cu el nu mai vorbim deloc. Deci primul meu prieten i-a zis unei amice de-a mele ca ii pare rau ca s-a intilnit cu mine.Al doilea, cel de la mare, mi-a spus mie in fata ca ii pare rau ca m-a intilnit, ca ii provoc doar durere (cind ne-am desparit mi-a zis-o). Si al treilea prieten, la fel ca primul, i-a zis amicei mele ca a pierdut doar timpul cu mine, ca in acele 7 luni el demult isi gasea o prietena din vecinatate, si totu la ei putea sa fie serios. Deci in final se primeste ca:

m-am intilnit cu 3.

toti 3 regreta ca s-au intilnit cu mine.

Ce ar insemna asta? Va rog mult sa-mi dati niste idei de ale voastre referitor la faptul ca ei regreta ca m-au intilnit. Stiu, poate e problema in mine, dar in ce anume? Poate ei au zis-o pentru ca le era dureros? Sper sa ma ajutati. Ofer funda pentru cel mai placut raspuns.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Atunci tu ai o problema, ori nu te-ai purtat bine cu ei, ori ei au vazut la tine niste defecte care nu le place si spun ca le pare rau.

| Metaloco a răspuns:

Adevarul ii ca la o despartire un baiat cam exagereaza cu vorba mai ales daca tine la acea fata, dar mno poate ai fost tu cam fitoasa cu ei.la niciun baiat nu-i plac fitele la o fata sau poate ca ei au spus-o numa asa sa te faca pe tine sa te simti rau si ei sa scape cu fata curata