anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mi-am cumparat de curand un telefon Samsung galaxy y. bun. deci merge sa trimit de pe el poze/melodii la altii. dar cand cineva vrea sa imi dea o melodie/poza si cand scrie CAUTARE APARATE. deci, eu am bluethoth-ul activat dar scrie NICIUN APARAT GASIT. de ce nu imi gaseste telefonul? poate ca bluethoth-ul la telu meu este ascuns. unde sa sa dau sa il pun pe vizibil permanent?

Răspuns Câştigător
| AlexandraCroft a răspuns:

Buna.
Eu am Samsung Galaxy Ace, dar meniul este asemanator cu cel al lui Y, provenind din aceeasi gama de telefoane.
Lucrul care ma enerveaza si pe mine la telefon ca e Bluetooth-ul poate fi activat pentru. cateva zeci de secunde lucru ce nu il poti schimba, astea sunt setarile telefonului.
Intra in : Meniu --> Setari --> Wireless si retea -->Setari Bluetooth --> Dai activare Bluetooth si -->Se poate descoperi (120 de secunde poate fi vizibil)
Dureaza doar atat pentru ca mananca foarte mult din baterie si ai observat ca bateria la Android se duce foarte repede din cauza aplicatiilor etc. din pacate asta este nu merge permanent vizibil.
Pa pa.