Ascultal pe tatăl tău îți vrea bine crede-ma poate îi este frica sa nu pățești ceva de asta este așa Îți spun eu el te iubește enorm și îi este frica nu patesti ceva de asta nu te lasă nopțile afară nu zic ca este total normla comportamentul lui fata de tine este puțin deviată ce face și cum se comportă puțin mai mult spune-i ce ai pe suflet și inima vorbește cu el deschis exactă cum ai spus ai aicia totul spune-i și lui și ai sa vezi te va înțelege 100% și ni vei Mai avea problema asta
Nu prea merge cu vorbitul, e o fire comunistă, chestia e că mă îndepărtează de el enorm, și mai sunt câteva luni după care își cam "iese" din drepturi, dar el nu realizează asta, și timpul nu o sa îl mai poată da înapoi. totuși mulțumesc frumos pentru răspuns și pentru faptul că ai incercat să mă înțelegi!?
Poate ca așa este felul lui de a fi fiecare om este unic in felul lui de a fi îți spun sincer dacă cândva vei da de probleme serioase și o S-o dai in bară comunistul ăla va face orice numai tu sa fi in siguranța comunistul ăla își va da și inima numai tu sa fi fericită cu Adevărată iar comunistul ăla a avut grija de tine și Tea ferit de toate relele până la Vârsta asta Tea ținut la schoală și ția oferit totul așa cum este el și puțin de ar fi spune eu ti-a dat o din inima lui sa fi tata de fata crede-ma nu este deloc ușor Absolut deloc eu de acum ma îngrijorez la toate fără sa fiu tata de fata succes ai grija de tine
Andrei67y5 întreabă: