| Florin a întrebat:

am o intrebare, nu stiu ce sa fac in situatia asta:Am vorbit pe mess ieri cu o fata, si nu stiu cum sa-i spun ca o plac, nu vreau sa fiu asa direct, si daca nu ma place, ce sa fac, dau funda si vot, si va rog sa fiti sinceri.

5 răspunsuri:
| Florin explică:

O sa incerc sa fiu direct, iar daca reusesc, ma veti ajuta cu niste sfaturi la alte intrebari?

| deutza_3778 a răspuns:

Ei bine da-i indici cum ar fi: sti ceva mi-a venit in cap ideea ca tu esti draguta si ca nu esti ca celelate fete esti speciala. Apoi joaca cu ea adevar si provocare si intreabopecine place si dupa zi si tu.

| GroparuVesel a răspuns:

Pai...ca sa nu te faci de ras ar trebui sa dea de inteles ca te place.Sunt 3 lucruri esentiale din care denota ca o fata sau un baiat pe cineva: gesturile, privirea, glasul.

| HECTOR_9502 a răspuns:

thinking Fetele astea ...doar probleme fac.Frate date bine pe langa ea vezi ce ii place ei si ce iti place tie. Vorbeste cu ea despre pasiunile comune.Cand va fi o atmosfera placute pune-i intrebarea stai calm ca nu e ca si cand ai cere pe cineva de nevasta rolling on the floor.eu sunt o fire directa si vorbesc mult intotdeauna aburesc fetele.

| aleexandraa a răspuns:

PAI spune-i ca o placi... incercarea moarte n-are... poate si ea te place dar ii si ei asa sa-ti spunawinking