| dyana_8491 a întrebat:

am o intrebare pentru baieti, dar pot sa raspunda si feteletongue : ce ati alege intre o fata la 1, 65 dar super frumoasa( bruneta cu ochi verzitongue) si una la 1, 70 dar mai putin frumoasa, insa putin mai slaba ca cealaltatongue? si ca o generalizare ce gen de fete preferati? inalte, scunde? blonde, brunete? slabe, grase?tongue

5 răspunsuri:
| Nata_9789 a răspuns:

Scumpa mea, nu e pe inaltime si frumoasa si urita... frumos sufletul trebuie sa fie.winking

| NarcisSistul a răspuns:

Cum zice Nata insa... whistling. eu prefer brunetele cu ochii caprui, nici slabe nici grase si putin mai scunde decat mine ( am cam 1. 80 ) :*

| alonet a răspuns:

Ce face farmecul unui om este bunatatea lui,
apoi frumusetea e relativa,
depinde pentru ce o aleg, daca o aleg de-o luna sau de-o viata,
165 nu e o inaltime incadrata la scund ci la mediu,
majoritatea baietilor din cate am vazut nu mai depasesc de mult 1, 70 cel putin in zona in care locuiesc ei (masturbatul si fumatul de la varste fragede e cauza)
e foarte irelevant sa intrebi ce ai alege, pentru ca suntem atata de diferiti de nu iti vine a crede happy
oricum raman la parerea ca ceea ce conteaza prima data inainte de frumusete e caracterul, ce-i drept mi-a trebui o vreme sa ajung la aceasta concluzie!

| ionika17 a răspuns:

Eu as alege o fata de 1. 65 dar sa nu fie chiar foarte frumoasa, ma intereseaza sa fie buna la suflet, sa pot sa comunic cu ea, sa ne putem intelege ...ca degeaba ii frumoasa daca ii proasta...

| ladygaga_9914 a răspuns:

Conteaza inaltimea?