| Alexutzapoopuic a întrebat:

am o intrebare pentru baieti, de ce majoritatea baietilor sunt atrasi de pitipoance" curve " adica am doar 15 ani si pana acum nu mi/am pus problema unui iubit si nu cred ca o sa mi-o pun prea curand dar pur si simplu ma uitam prin clasa, la noi sunt vreo 2 pitipoance de care absolut toti baieti sunt super atrasi, stau numai in jurul lor si literamente le pupa in fund, in timp ce alte fete din clasa, super ok, amuzante, dragute, care arta bine dar nu au silicoane cat casa sau fundul umflat cu pompa si decoltee generoase nu le baga mai nimeni in seama, deci asta e intrebarea mea, de ce sunt baieti atrasi de pitipoance?

Răspuns Câştigător
| romeo007 a răspuns:

Foarte buna intrebarea ....genul ala de fete, adica pitipoancele sunt privite ca pe nist accesorii, adica atunci cand mergi undeva gen mall iti iei si poseta ca da bine. asa si baietii sunt atrasi de fetele care pot fi considerate niste accesorii si de asa zisele pitipoanece pentru ca sunt considerate usuratice... ele sunt apreciate doar pentru frumusetea lor exterioara dar mult au de pierdut in timp pentru asta.

2 răspunsuri:
| Johnd94 a răspuns:

Probabil ca acele fete ofera mai mult decat o relatie!tongue Probabil ele se ofera pe tava si normal ca fiecare baiat va profita de aceasta facilitate.

| mssch a răspuns:

Sunt la varsta cand se gandesc numai la sex, nu ii intereseaza viitorul sau sa aiba o relatie pe termen lung. Nu-ti fa griji, cu timpul se vor mai destepta.