| Andrei37K630 a întrebat:

Buna! Am o întrebare pentru cine se pricepe mai bine în domeniu happy
Am vârsta de 16 ani și nu suport sa vad cum îmi creste parul pe față(mustața) asa ca o rad. Întrebarea mea este dacă m-ar ajuta sa ma rad cu spuma de ras sau nu deoarece nu am încercat niciodată cu spuma și as vrea sa știu dacă merita. Poate suna prostesc dar chiar ma intereseaza

Răspuns Câştigător
| mODIN a răspuns:

Spuma de ras te ajuta sa nu te iriti. Nu creste mai rar sau mai incet daca o folosesti. In schimb, dupa ce o sa inceapa sa-ti creasca si pe gat si obraji, o sa o iei razna daca nu folosesti spuma, pentru ca te vei inrosi de fiecare data cand te barbieresti.

| Andrei37K630 explică (pentru mODIN):

Ok mersi! La acest aspect chiar nu m-am gândit.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Normal ca te ajută. Dar daca ai inceput sa te razi de acum, va creste si mai repede.

| Andrei37K630 explică (pentru darrio2007):

Atunci propui sa îl las sa crească, sincer nu prea îmi place și am mai văzut și alți adolescenți cum se rad deci am crezut ca e ok. Acum dacă am început sa ma rad numai am cum sa mai opresc, aia e happy, mersi de răspuns!

| MarianWLF a răspuns:

Ti-a raspuns modin la intrebare, ce iti recomand in plus si ce folosesc eu, gel de ras de la nivea men, mi se pare mult mai bun decat spuma big grin, si ca after shave tot de la nivea men ai cu ambalaj alb balsam 0 alcool, foarte bun, masezi pana iti intra complet in piele.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ajuta mult spuma. Că inmoiae parul

| Andrei37K630 explică (pentru suntserios):

Ok și asta e un aspect, mersi de răspuns!

| Cosmin3412 a răspuns:

Sa vezi cand ajungi sa ai par pe piept...

| Userrrr1233 a răspuns:

De ce nu îți faci o epilare definitivă

| Andrei37K630 explică (pentru Userrrr1233):

Ar fi o idee dar e prea dureros am mai făcut în trecut, dar mersi de răspuns!