| япончик a întrebat:

am o intrebare pentru fete, ca sa pot constata de ce prietena mea m-a lasat de dragul altuia, deci fetelor daca in fata voastra ar sta 2 baieti: A. este un baiat cuminte s-ar zice, in relatia ta el ar fi un baiat dragut, simpatic, se ocupa doar cu lucruri reale, obtine ce se poate si ce e posibil, adesea e sustinut de parinti( haine masina si restul) parerea celor lalti baieti despre el este ca el nu-i mare om intre ei, are o infatisare draguta, ochi frumosi, pentru tine dispune ceva normal, are 23 de ani. B. primul element este ca obtine ce-si doreste prin orice metoda, dar metodele mai rapide sunt lucruri muradare cam, dar se ocupa indeajuns si cu lucruri normale, un alt caracter sigur e ca te iubeste toate 100% chiar si mai mult, te va schimba vreo data pe un sfert de ora, dar in niciun caz nu te va putea compara cu alt cineva pentru ca esti unica in el, are priviri ce te fac sa-ti fie frica adesea (dar cin il cunosti indeajuns va fi tot normal) In mintea lui este un viitor ca in filme alaturi de tine. A. are un stil, elegant ingrijit, pus la punct mereu. Are infatisare de baiat cum se cade. B. are un stil normal, va fi elegant, ingrijit, dragut, de dragul tau doar, va purta costumul numai cin va sti ca te intilneste pe tine, in rest nu are timp de astea - tinde spre scopurile lui. Arata un baiat periculos, dar nu inspre tine. A. va ajunge destul de sus B. va ajunge prea sus, sau sau se va distruge din cauza ca nu-i primul A. are 23 ani, zodia berbec, se afla intr-o situatie normala B. are 18 ani zodia balanta se afla intr-o situatie favorabila, Tu esti o fata draguta ai 18 ani, pe cine ai alege din ei 2?

8 răspunsuri:
| rox13yy a răspuns:

Sincer,imi plac ambele caractere de baieti, dar sincer l-as alege pe B...am avut si eu candva aceeasi situatie de ales(bine doar ca vartele si zodiile erau dferite) si am ales tot B. dupa 2 ani de relatie, s-a dus totul de rapa pentru ca cercul lui de prieteni care era nu prea normal ar fi vrut sa se razbune pe mine in caz de el o dadea in bara(desi acesta era o relatie la distanta, iar prietenii lui erau departe.tot periculosi erau)asa ca baiatul a preferat sa puna punct ca sa nu patesc nimic.iar dupa iar am avut de ales la fel, si tot B am ales, dar in 2 ani jum de cand suntem impreuna am ajuns sa il schimb ff mult, l-am facut sa renunte la ce e rau.
pa si sper ca te-am ajutat

| DeeaBlondiii a răspuns:

Daca ai putea da si poze as putea spune pe cine as alegebatting eyelashes

| iulyluvy a răspuns:

Clar alege-l pe B o sa iti placa sa vezi ce cool o sa fie dar depinde cine esti si tu care seamana mai mult cu tine

| rox13yy a răspuns:

Intrebarea mea pentru tine este:de ce nu te impaci cu acea fosta a ta? ca tot scrii de ea, dc nu insisti sa va impacati?

| Turquoise a răspuns:

Buna,
Sa zicem ca B, dar noi nu putem cunoaste o persoana doar din cateva propozitii? Tu care dintre ei esti?

| Deny1333 a răspuns:

B, clar.

| япончик explică:

Mas impaca, mereu o implor, dar deja e fericita si asta ma aranjeaza, de mine mii poh la maxim, desi mor in fiecare zi de lipsa ei

| rox13yy a răspuns:

Pai daca e fericita inseamna ca nu te-a iubit asa mult cum crezi,e greu sa uiti o persoana pe care o iubesti, dar eu te-as sfatui sa incerci sa te distrezi cu baieti, sa mai cunosti fete si etc mai uiti si tuh de ea