Pai...de exemplu...eu, pur si simplu, ma pierdusem Inima imi batea tare si simteam ca incepusem sa il iubesc si mai mult. Dupa declaratie, l-am sarutat si l-am imbratisat si i-am spus ca si eu il iubesc.
Sper doar ca prietenul tau sa fie cat se poate de sincer pentru ca mai sunt si baieti care spun "te iubesc" doar ca sa castige inima unei fete
Bafta!
P.S: Totusi, nu te arata innebunita dupa aceasta declaratie, ca va crede ca te are la mana cu asta
Mersi foarte mult!
Sinceră să fiu, în ultimul timp nu am avut ocazie de aşa întîmplări(din păcate). Dar mi-aş dori foarte mult.
Ultima dată cînd mă întîlneam cu un băiat, relaţia noastră nu prea a mers bine. Situaţia era cam delicată şi încurcată.
De fiecare dată cînd ne vedeam faţă în faţă, găsea orice problemă, doar ca să nu comunice cu mine. (poate îi era ruşine). Comunica cu mine prin orice mijloace (internet, telefon, mobil, etc.). dar nicidecum faţă în faţă (ceea ce mă deranja mai tare).
Si mie mi se mai intampla Pe net si prin sms-uri vorbeam mereu iar fata in fata...ne uitam unul la celalalt fara sa spunem ceva
Ar fi bine sa nu pui prea mult pret pe vorbele lui, decat daca esti sigura ca sunt adevarate, nu spuse la intamplare
Ok.data viitoare asa voi face*))
mersi mult pentru sfaturi*
Nu îmi pierd cuvintele şi îi răspund. "Să ştii că şi eu te iubesc cu adevărat, aş face orice pentru tine! ".
passenger întreabă: