Buna.
Intr-adevar ai o idee draguta. Dar incearca sa asotezi geanta cu ceva. Ori cu ceva accesorii, cu un lantisor, o bratara, ori schimba culoarea la ceva.
Eu anul trecut am fost boboaca, si am fost intr-o camasa mai sport cu maneci 3 sferturi, cu un maieu alb pe sub, o pereche de blugi albastri, si o pereche de balerini gri. Camasa era alba cu dungi albastre-gri. M-am simtit comod si bine.
Eu zic sa renunti la tenisi, ar fi mai draguti niste pantofi/balerini.
In rest ideea e super draguta.
Mise rupe de raspuns tauEste o intrebareDar na si tu esti la fel de proasta. Putin imi pasa ce comentezii tu, vr sa parii in raspuns tau ca esti o fata desteapta si care nu pun intrebare de genu >Cum sa ma imbr in prima zi de zc/liceu?
1. Sunt băiat.
2. Tu habar nu ai să scrii o frază fără să faci măcar 5 greșeli, dar dar te preocupă cum să te îmbraci în prima zi de școală?
Spune-mi că numele tău vine de la fofoloancă.
1.Nu ma intrz ce esti.
2.Cand corectezi pe alti uitate si la comentariile tale, da ma preocupa chiar daca mai gresesc cand mai scriu nu ins ca daca mai gresesti nu ai voie sa te preocupe alt cvNu totii suntem perfecti, mai gresim cand mai scriem...dar tu vr sa parii perfect ceea ce nu esti!
3.Si asa mise zice FOFO nu'i de la fofolanca.
4.Hai numi spune ca esti tu ala din poza
Hai că ai asasinat de tot limba română. N-am ce vorbi cu astfel de încuiate.
Ca zici tu? Cine esti tu sa zici?Mise rupe de parerea ta.Ori esti prosta ori esti proastaaMai draguto daca ai venit sa cometezi ca p""""e mai bine duthe si culcateNumi irosesc timpu cu toate fufele din lume care n-au niciun rost sa iti batii tastatura pentru pers ca tine
Ca bine zici
O intrebare: ai IQ-ul mai mare de 50? Sau stii macar ce e ala?
Nu de alta, dar te vad cam obosita..sa nu zic proasta.
Dhoamnee cu totii prostii Tu ce *** mai vr?Vr m"""e si nai de la cine sa iei?Stai in banca ta.
Ce-mi "plac" oamenii ca tine care se cred inteligenti desi nu scriu nici macar o propozitie de 4 cuvinte corect.
Sa morii tu?Daca esti asa desteapta dc nu te faci profa?Si eu nu ma cred inteligenta da na daca esti proast/a