Nu i'as baga in seama
i.as lasa in pace
daca il iubesty cu adevarat nu crezi tot ce spune toata lumea pentru ca unii vor sa destrame relatie si voi sa fiti tristi rezand ca acea persoana a gresit dar de fapt ea sa te fi palcut.
Nu crede toate persoanele.
Iti dau un sfat:
Vezy cum se comporta cu tine si pune pe cineva sa. l urmareasca ca sa fii sigura daca ii dai papuci.
Sper ca te.am ajutat.
Succes!
As vorbi cu prietenul/prietena mea si i-as spune despre telefonul straniu. I-as urmari atent reactiile. Daca nu exista nici un semn de indoiala termin cu geloziile.
Pai nu cred ca as crede asa ceva...probabil as sta linistita si apoi as vorbi cu prietenul meu... daca e adevarat ii ia mama naibii )
Daca m-ar trezi cred ca ar da de dracu.Si oricum eu nu sunt genu de persoana care renunta asa usor la ceva.
Depinde...sh ar putea minti dar sh cea care suna...
deci ne intalnim toti 3
daca are el dreptate data viitoare nu voi mai crede asa ceva dar daca are ea it's over
Ii zic sa se duca tare ca pe mine nu m-ar insela pentru nimeni altcineva Si daca ma ameninta cu bataia, asa cum e obisnuit la pipitzele din ziua de astazi, ii zic sa se duca si mai tare ca il pun chiar pe prietenu` meu sa o bata sa vada ca probabil in vise m-a inselat cu ea ) .
As intreba de la ce post de radio sunt si as spune ca asemenea farse sunt amuzante...
Mai sunt persoane care vor doar sa va desparta.asa ca nu da ascultare la oricine.Incearca sa aflii daca are ceva legatura cu ea, si daca e adevarat... ia-te de persoana aia... spune-i ca e in plus si sa nu se mai bage in viata voastra, iar daca refuza...2 capace nu strica sa ii dai