anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare pentru. voi de care depind foarte tare! ce ati alege intre un liceu super, foarte bun, greu, care sa-ti placa, in care ai cei mai multi prieteni sau unu mai putin bun fara prieteni, care sa nu-ti placa dar ai o indemanare la acel profil si in a XII a primesti diploma si poti muncii? si sa te duci la el doar din obligatie?
PS:prietenii te influenteaza aproape tot timpul sa presupunem ca in bine de data asta!

CE ALEGETI!?

13 răspunsuri:
| Dariiia a răspuns:

Poi uite
Daca esti dispus/a sa inveti alege-l pe ala greu
Daca nu, alege-l pe celalalt.
Prietenii ti faci cu timpu oh go on
Bafta! :*

| EnglandGB a răspuns (pentru Dariiia):

Da ai dreptate prieteni iti faci tot timpu' dar,eu sunt dispus sa invat stiu cat de greu va fi, iar prietenii pe care deja mii-am facut sunt de treaba sunt super ca sa zic asa iar daca ma duc la liceul mai slab acolo poate nu ma voi imprietenii cu ei iar atunci este foarte "naspa"nu te intelegi cu nimeni.Iar eu chiar daca am inclinatii spre profilul acela nu vreau sa ma duc si ma gandesc tot timpul ca bucatar/chelner sa fiu mai exact ma pot face si dupa un liceu cu o alta specializare nu? dar deocamdata pentru. mine prezentul este mai important pentru. ca viitorul mi-l mai pot schimba pe parcurs.e mai bine sa faci un liceu care iti place si unde te simti mai bine si apoi altceva, nu sa faci un liceu care nu-ti place si sa iti strici anii de liceu care pentru. mine sunt importanti! deci vreau niste sfaturi cat mai bine conturate cu baze bine stabilite! eu vreau cu tarie liceul mai bun doar ca imi este foarte frica, stiu ce ma asteapta...

| Dariiia a răspuns:

Poi atunci ar fi bine sa mergi in ala mai bun
Si referitor la partea cu " e mai slab "
nu conteaza cat de slab e liceu oh go on
daca e sa inveti, in oricare poti invata!
acum, alegerea e a ta:*

Da la orice liceu inveti daca vrei,dar daca nu te simti bine, nu te simti placut de ceilalti, nu te intelegi cu ei,nu-ti place,si ai o varianta mai buna cu prieteni pe cinste,care iti place, la care sa te duci cu placere nu doar pentru. invatat ci si pentru. a convietui cu ceilalti, pentru.aieractiona,a te simtii bine si a-ti place, si a te simtii confortabil! iar colegii sa te sustina sa nu te judece sa nu te batjocoreasca, SA FIE DE PARTEA TA! iar eu nu beneficiez de nimic de aici iar la liceul la care vreau sa ma mut.este intr-adevar greu, fitos, dar foarte bun, cu destui prieteni buni.aici am 1 singur amic nici nu pot sa zic prieten, amic cu care ma inteleg. ceillti sunt invidiosi ca invat bine si am note bune, ma critica, inventeaza tot felul de povesti ca sa ma bage in belele,,. si multe altele. Mersi ca ai timp pentru. a citii si a raspunde intrebarilor mele cu interes!

| Dariiia a răspuns:

Parerea mea e ca daca vei merge intr-un liceu "fitos" asa vei deveni si tu
Stii cum e. mereu anturajul e de vina happy
in schimb daca mergi in celalalt nu cred ca tot timpul in care vei sta acolo nu vei avea prieteni.
de exemplu daca mergi din semestrul al doilea, garantez ca pana la sfarsitul anului vei avea o gramada de prieteni, dar asta depinde si de tine.
Faci ce vrei, asta a fost parerea mea!
Baftabatting eyelashes

Ma gandesc si ma gandesc si ma tot gandesc si nu stiu la ce sa ma mai gandesc, ce sa fac, cum sa fac,,. dupa un liceu teoretic ce fac? iar dupa unul cu o meserie ce fac? acum depinde de fite pot sa nu ma fac fitos chiar daca sunt la un liceu de fite...sunt muuulti in liceul ala care nu sunt deloc fitosi.eu ma gandeam la liceul ala la profil de bi-o chimie stiinte ale naturii iar celalalt era pe profil de gastronomie si chelner... spre care am ceva inclinatii, bunicul meu a fost un bucatar grozav pe timpuri a castigat cat sa-si ia o casa intr-o singura vara, unchiul meu tot asa avea posibilitatea sa mearga in America doar ca comunistii nu l-au lasat.pacat ca nu mai sunt in viata niciunu sa-mi dea niste sfaturi. ok daca ai niste argumente pentru ambele licee ar fi great! thanks

| Dariiia a răspuns:

Poi nu stiu ce ar fi de argumentat:d
idealul ar fi ca tu ar trebui sa alegi liceul in care esti sigur ca vei avea un viitor :d

Mersi, inca o data ca ma sfatuiesti si ma ajuti, deci sa inteleg ca tu ai opta pentru gastronomie in locul meu, cu o meserie din care castigi ceva?, de curiozitate cati ani ai?:dmersi

| Dariiia a răspuns:

Am 12 ani, dar na, e ok sa dai sfaturi pentru ca la randul tau vei fii ajutat la fel :d

Ooo.ma gandeam la peste 20, esti o fata isteata care eu sper sa ajunga undeva sus, pentru. ca ai "cap" si gandesi foarte logic, rational si bine ceea ce eu nu fac! sper ca nimeni sa nu aiba de facut o alegere atat de grea intr-un timp atat de scurt! Tu ce ai vrea sa fii cand vei fi mare? asa dupa tine? cam ce?

| Dariiia a răspuns:

Sincera sa fiu nu m-am gandit la asta inca fiindca mai am timp!
Dar na, oricum oh go on in Romania nu ai sanse sa ai o meserie ok, cu un salariu sa zicem " comvenabil "

| stefan97nic a răspuns:

Pai eu as alege liceul bun deoarece daca tu spui ca la liceul mai slab ai fi obligat sa mergi atunci nu ar avea rost.Dar hai sa punem astfel problema tu spui ca ai indemanare la profilul la care te duci, si prieteni iti poti face si la liceul acesta mai slab, si vei putea muncii dupa 12 clase.Si in plus cu prietenii te poti intalni si dupa ore.Deci gandeste-te bine ca este in joc vitorul tau.

| EnglandGB a răspuns (pentru stefan97nic):

E valabil si pentru. tine raspunsul meu catre Dariia! mie mi-e sa nu fac alegerea gresita ca nu mai e cale de intaorcere! Prietenii influenteaza o persoana si cand iti faci prieteni trebuie sa fie pe masura ta sa nu te judece gresit! iar acesti prieteni sunt intr-un fel amici buni.am si amici care prezinta un total dezinteres fata de mine, ma ignora, sunt invidiosi din multe cauze, si nu stiu de ce, ma integrez usor.sunt vorbaret,glumet in cea mai mare parte, amabil, serios cand e nevoie....am deviat un pic.