Si pe mine ma enerveaza rau... uneori nu mai intelegi de vor sa scrie
Eu inteleg ca lenea e mare dar totusi...nu li se fractureaza degetele daca mai pun cateva litere in plus
Si pe mine ma deranjeaza destul de mult. Mai accept : sal, cmf, np, nb si pb ( salut / ce mai faci? / n-ai pentru ce / noapte buna / pofta buna ). Cele mentioate le mai folosesc si eu. Dar sunt unii care pentru fiecare cuvant gasesc o prescurtare si sunt cam enervanti. Sau sunt cei care folosesc non stop englezisme. E frustrant. In loc de foarte dragut multi spun very nice. Sau in loc de frumos ei spun cool. Limba romana eu spun ca e totusi o limba prea frumoasa ca sa fie blestemata in asa hal.
Ba da, dar oarecum m-am obişnuit în sens că acum trecu cu vedere şi cam atât. Nu poţi schimba modul în care o persoană scrie, trebuie să accepţi şi cam atât. Mă enevează cuvinte de tipul " ca x are kaciula krem " sau "sh" ala folosit când nu trebuie. Mai ales că sunt şi unii care scriu şi pe TPU aşa. Dacă vrei să te daci înţeles scrie normal, dar nu toţi sunt aşa ce să le ceri.
La mine depinde de starea de dispozitie, daca sunt bine dispusa vorbesc romaneste adica fara prescurtari si``ca`` si ``sh`` si ``dk``, dar cand nu am chef nu se mai intelege nimic din ce scriu.la ceilalti ma enerveaza cand adauga litere la cuvantul respectiv, deci desori nu inteleg ce inseamna
Nu ma enerveaza si e ok:d, eu folosesc presc cand mi-e lene sa scriu , nu stiu de ce te enerveaza.
Prescurtarile nu. Ma enerveaza cei care folosesc prescurtari la unele cuvinte si la altele baga litere in plus gen,, ahamz" cred ca par mai interesanti sau cum?
Twister09 întreabă: