Am cunoscut un baiat acum 1 an.La o saptamana ne-am certat si nu am mai vorbit cateva zile. Zilele alea i-am simtit drastic lipsa,mai ales ca nici nu ma mai gandeam ca vom relua, dar era prima data cand aveam un gol adanc prin suflet, pe care acum cand se repetea faza il am de 1000 de ori mai intens, deci:
Dupa 2 saptamani te-ai atasat mult,e si normal sa te atasezi de o persoana a carei prezenta iti face bine, apoi dupa ce trece timpul si cunosti acea persoana mai bine, poti vorbi de iubire.
Depinde dar sa stii ca ochi nevazuti sa uita.Si da am iubit mi-a trecut am luat de la inceput cu alt baiat pentru ca asa e lantul de intamplari din viata nu trebuie sa ramai toata viata cu resentimente dar daca vrei sa-l uiti straduiestete putin si vei reusi eu am reusit.
Da, poti iubi pe cineva in doua saptamani. Mie asa mi s`a intamplat. Am intalnit un baiat care e stabilit in alta tara, si era in vacanta aici in Romania. Am stat cu el chiar doua saptamani. Nu credeam ca il iubesc, dar mi-am dat seama imediat dupa ce a plecat. Pentru ca am plans doua zile dupa el, ma simteam singura, simteam un gol in stomac si ii simteam lipsa asa de mult. Acum avem un an de cand suntem impreuna. Deci da, poti sa iubesti si in doua saptamani.
Daa. Cred in dragoste la prima vedere. Si mi s`a intamplat
Importan e sa fie sentimentul reciproc!
Andrei67y5 întreabă: