Asta este total deplasat. lucrurile astea sunt delicate si necesita timp si o anumita varsta pentru a fi explicate. pentru un copil de a 5-a e mult prea exagerat sa vorbesti despre asa ceva. sigur e poate mai bine prin a 7-a, a 8-a sau chiar la liceu. totusi, nu doar manualele sunt de vina aici, cred ca sunt si copiii (mai ales cei care cauta filme obscene din cauza unora mai mari sau din alte cauze). unora chiar li se pare ca se dezvolta "mai repede" si de aia aleg sa expuna astfel de probleme mai devreme. cred ca fiecare lucru trebuie facut la timpul sau, nu inainte, nici neaparat mai tarziu. dar oricum, pentru ca un copil de a 5-a sa se confrunte cu asa ceva e prea mult.
Nu este chiar normal insa noua nu ni s-a dat definitia si profu nici nu a amintit despre acest lucru.de obicei copiii sti la varsta asta din cauza anturajului insa mi se pare exagerat sa se gaseasca astfel de lucruri in manualul unui elev de varsta frageda
No ma ce chestie sa aiba ce injura astia micii de organe genitale, nu mi se pare normal adica def. sexului si ce e legat de asta se invata in a7a cand cat de cat realizezi ca nu e de ce sa razi si ca e cv normal ei cum sunt mici rad de chestii normale, manualul comandat de prof. e cam vechi...sau prea nou cu ministerul asta. Da mi se pare exagerat, ma mir ca nu le-au dat pe 1a si in loc de cornuri si lapte sa le dea durex LOL
Idkrjek întreabă: