| SunnyDay00 a întrebat:

Bunahappy....Am o intrebare! Seara,cand ma culc, sunt invelita si totul e OK.laughing..Peste noapte ma trezesc dezvelita si cu paturile pe jos,si mai stau si intr-o pozitie,ca si cum as fi zgribulitalaughing... Iar intrebarea este,corpul meu nu suporta paturile noaptea, sau ce naiba am?laughing

Răspuns Câştigător
| ItsMe6969 a răspuns:

Si eu am exact aceeasi problema. numai ca eu ma trezec uneori cu capul atarnand de pat, un picior intre pat si perete, imbratisand o perna (stiu, e ciudat!) odata chiar mi-am gasit patura pe scari. big grin happy in timpul somnului fara sa iti dai seama te dezvelesti pentru ca, corpul tau nu suporta temperaturile ridicate noaptea. iar dimineata iti e frig si te aduni pentru ca ti-ai aruncat patura. LoL
funda, please? happy

2 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Ti se face cald la un momendat si te dezvelesti.Mi se intampla si mie mai ales ca am niste pijamale foarte groase si extrem de calduroase din Anglia

| MiruD a răspuns:

Tu noapte dormi. Nu stii ce faci. Te foiesti, si e normal sa cada paturile, si sa ajungi intr-o pozitie ciudata. Si cand te trezesti si realizezi ca esti dezvelita, te ia frigul. De aia zici ca aveai o pozitie de zgribulita!