| Lalaloveu a întrebat:

Am o intrebare si as vrea sa nu o luati in gluma. Multi pe care nu ii cunosc ma judeca dupa culoarea pielii mele. Nu sunt tiganca nici mulatra, sunt romanca doar ca pielea parintilor mei este putin mai inchisa. Tot timpul cand aud lucruri de genu nu ii bag in seama si ma fac ca nu am auzit. Dar totusi ce le-as putea spune? Aveti o replica care sa le inchida gura?

Răspuns Câştigător
| DiaAndra a răspuns:

Pai sti vorba aiabig grinesteptu cedeaza primul! Deci fa ce ai facut pana acum:NIMIC! Lasa-i sa vorbeasca... unii ar fi invidiosi pe tenul tau deoarece arata mereu bronzat, chiar si iarna.Si eu am o prietena care e asa dar nu o deranjeaza lucrul acesta si nici pe tine n-ar trebui sa te deranjeze.Doar cei care nu iti sunt prieteni si care nu te cunosc spun chestii din astea, iar aceste persoane cat inseamna pentru tine nimic.Prietenii adevarati si familia nu te vor judeca niciodata nici pentru asta nici pentru orice altceva!

4 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Hm,perioada adolescentei.Si eu am trecut prin asta. Daca tu esti suparata ca altii te judecata din cauza tenului tau inchis, aceeasi problema o am si eu, numai ca tenul meu e deschis.Asa ca oricum ai fi, oamenii te vor judeca.Nu-ti mai pasa de ce cred si pune-ti culoarea pielii in evidenta facandu-i pe toti gelosi.Pentru ca da, tenul inchis e frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut o problema cu asta. Am culoarea pielii putin mai inchisa, insa problemele cu colegii au fost prin clasa a 5a. Imi spuneau Africana si radeau de mine, desi eram doar putin inchisa la culoare. Ei bine, mi-a placut un timp porecla desi le-am spus ca africana nu e cea mai stralucita ciocolata si sa gaseasca alta mai buna. Totul a trecut de la sine si eu una imi ador tenul, chiar daca are si pretentiile lui, sunt invidiata de toti din jurul meu ( ceea ce nu este decat un bonus ). In plus fetele cu tenul inchis atrag privirile baietilor. Sigur nu ti-ai fi dorit sa fii alba ca branzahee hee

| KilluaZoldyck a răspuns:

Prea mult solar taranco

| Lalaloveu explică:

Eu intru in a7-a acuma si au inceput sa imi zica de la inceputu clasei a6-a. Si mie mi-au dat o porecla cei cu un an mai mare, dar a mea e rea si nu imi place de loc: kaki. Doar adultii imi invideaza tenul in schimb colegii sunt rautaciosi cu mine. La baieti inca nu e cazul, am doar 13 ani si nu pot sa zic ca am avut "probleme cu baietii" de varsta mea din cauza asta. Stiti cumva cum as putea scapa de porecla aia?