| Nicol34 a întrebat:

Bună am o întrebare și vreau răspunsuri sincere, sunt la liceu trebuia să fiu a 10a dar am rămas repetentă, nu m-am mutat din liceu profesori nu mă mai suportă rămân și anul ăsta din cauza ca am multe absente, eu vreau să mă las de liceu am 16 ani fac 17 și voiam să vă întreb dacă se întâmplă ceva cu poliția mă refer adică eu numai vreau să continui și am căutat pe net despre treaba asta dacă te lași de liceu intervine poliția și nu am găsit răspuns, dacă ați putea să îmi răspundeți și mie sincer? Eu muncesc de 2 luni și sincer aleg munca

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

10 clase sunt obligatorii.
Poate nu stii, dar scoala in Romania este gratuita.
Iar tu iti bati joc de aceste facilitati, iti bati joc de parintii tai si de viata ta.
Acum tragi chiulul de la scoala, la fel vei face si la munca?
Nu mai spun ca nu vei gasi unde sa te angajezi. Peste tot se cere BAC-ul.

| Nicol34 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

În România îți cere, eu peste 2 ani mă mut în Anglia și acolo nu îmi cere nimic, și stați liniștit/a ca nu trag chiulul de la muncă, muncesc de la 15 ani

| recedaniel1 a răspuns:

Scoala este obligatoriu

| DanTeo0099 a răspuns:

Întrebare ar fi de ce nu îți place la scoală.

| Nicol34 explică (pentru DanTeo0099):

Pentru ca am rămas repetentă, sunt în același liceu cu aceeași profesori și mă lasă și anul asta

| DanTeo0099 a răspuns (pentru Nicol34):

Dacă sunt doar profesori de vină e rău dar înceracă să iei 5 la toate și mergi mai departe.
Ar fi o opțiune și să te transferi dacă poți.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru DanTeo0099):

Profesorii sunt de vina cand elevii trag chiulul?
Pai cum sa promoveze niste absenti? N-au cum sa incheie mediile, ce note, ce medii?!

| Nicol34 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu e vorba de chiul doamna aici, am spus clar ca nu mă suportă, când am început liceul și m-a văzut doamna de istorie mi-a dat 3 din prima fără să i fac nimic fără sa-i zic nimic, pentru ca am aceeași profesori de anul trecut, să știți ca in școlile din România nu numai elevii sunt de vină, da ce să știi tu poate ești și tu vreo profesoară și te ataci

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Nicol34):

Ai scris singura: "rămân și anul ăsta din cauza ca am multe absente"
Asta se cheama a chiuli!

Daca ai vrea sa treci clasa, ai merge la scoala.
Daca profesorii nu te plac, ai schimba scoala.
Dar e clar ca tu nu vrei sa faci scoala.