| ஐஐ a întrebat:

Am o intrebare, si vreau sa -mi spuneti si parerea voastra.
Ce materie credeti ca este mai importanta?
Matematica sau romana eu nu stiu ce sa zic tonguehee hee

Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

Buna!

Eu cred ca matematica este mai importanta ca romana, dar cea mai importanta materie studiata la scoala este sprotul.
Bineinteles ca limba romana este importanta, pentru ca te invata sa vorbesti corect, sa te exprimi corect, sa-ti cunosti autorii care au facut patria faimoasa si multe altele, dar matematica dezvolta gandirea, si cu cat o vei studia mai mult cu atat vei putea sa faci fata la problemele vietii.
Dar, dupa cum spuneam, sportul mi se pare mie cea mai importanta materie pentru ca el ne mentine in viata. Daca nu ne-am misca, organismul nu ar mai putea trai, s-ar depune grasime pe vasele de sange, muschii si articulatiile s-ar deteriora si am fi mereu bolnavi.

O seara cat mai plcuta!

8 răspunsuri:
| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Romana.Fara ea nu poti comunica corect atat scris cat si verbal.Matematica este dupa.

| lpavel a răspuns:

In viata ai nevoie de mai multa matematica decat de romana. Deci Matematica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Limba Romana.
Si asa e plina lumea de analfabeti.
Matematica nu te ajuta decat daca vrei sa ajungi arhitect sau altceva in domeniu.Matematica de baza te ajuta in viata de zi cu zi.(matematica pana in clasa a 5-a).Sa nu fi atat de prost sa te fure la salariu sa zicem..samd.Eu unul nu am planuri mari cu matematica si asa sunt pe langa..am planuri cu Literatura Romana.Un viitor tanar, poet ma numesc.big grin laughing just saying.

| dgfvshgfvdhgsvfhagdvshfdjhfd a răspuns:

Ambele sunt importante. Ambele o sa te ajute in viata.

| SaTaRRaL a răspuns:

Eu sincer nu vad importanta matematici de ce asa de multe porcarii de care nu avem nevoie in viata de zi cu zi. Romana mi se pare mai importanta pentru invatam cum sa nu vorbim ca unele "vedete" din tara noastra.

Răspuns utilizator avertizat
| SaTaRRaL a răspuns (pentru SaTaRRaL):

Pentru ca'

| SaTaRRaL a răspuns (pentru ஐஐ):

Imi spui si mie numele de la profilul tau de facebook?