| fgsdfgdfgdsfgfd a întrebat:

Am o intrebare urgenta! Am 13 ani. Si eu si prietenul meu vrem sa avem o relatie. Eu il plac si el ma place. Ma rog..este atat de rau sa am o relatie de la 13 ani avand in vedere ca doar vom iesi afara ne vom imbratisa poate un pupic? :X nu vreau raspunuri rautacioase. Funda +vot!

Răspuns Câştigător
| wolder a răspuns:

O relatie normala pentru varsta de 13 ani:
iesiri, plimbari, pupici, jocuri, un suc, o prajitura, chestii normale pentru varsta voastra, un film, un joc ceva.
si pupici sunt in regula.
La varsta asta iti recomand inca sa copilaresi, deci o astfel de relatie: DA, este super.
distractie placuta!

4 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Iti zic un sfat fetito : :* Mai cresti pana la 15 anisori si dupa poti sa ai si tu o relatie putin mai serioasawinking, dar insa daca va iubiti acum poti incepe o relatie cu el.

| mgtow a răspuns:

Nu se considera relatie pana nu faceti 18 ani, voi interpretati un fel de relatie numai ca faceti in asa fel, sa va simtiti bine.

| Lariiiiiiii a răspuns:

Nu este asa de rau sa incepi o relatie la 13 ani, o poti incepe linistita cunosc o fata ce are 13 ani si este intr-o relatie de 10 luni si e totul OK.

| Deliiiia a răspuns:

Nu este recomandat, dar daca consta doar in cele descrise de tine, cred ca merge.