| cclexa a întrebat:

am o intrebare urgenta la religie:
este o intrebare la care nu sunt sigura:
care sunt "idolii" lumii de azi?
eu ma gandeam la popa, preot... voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Mihaela987 a răspuns:

Am avut si noi intrebarea asta mai demult

si am spus ca sunt :calculatorul, televizorul, telefonul, etc. pentru ca ne ocupa tot timpul si nu ne mai ramane timp pentru a ne gandi la dumnezeu
si a zis ca e corecttongue

5 răspunsuri:
| TwlGirl a răspuns:

Prin "idolii" lumii de azi nu cred se refera la preoti, pentru ca nimeni nu vrea sa fie ca ei... cam azi sunt vedetele internationale si nationale, pentru ca toata lumea ii iubeste, ii adora, ii venereaza, vrea sa fie ca ei, si toti mergem la evenimente cu ei mult mai des decat la preoti...

| Solothar a răspuns:

Care ar trebui sa fie sau care sunt?laughing... e cu totul altceva(presupun ca prin "idol" intelegi "model")
Sincer "idoli" in ziua de azi nu prea mai sunt(iar daca sunt, sunt specii pe cale de disparitie[-asa-s eu mai pesimist]). Majoritatea sunt "independenti"(pe naiba).

| XeBlue a răspuns:

Nu au cum sa fie popii si preotii. E o intrebare pentru tine, care este idolul tau si in general ai lumii de azi. Exemplu MJ, multa lume il considera idol.

| cclexa explică:

Ma refeream la religie, adica nu care sunt idolii nostri normali ca alte cuvinte nu am(adica sa fie legat de religie). ma gandeam ca sunt sfintii>?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Din punctul meu de vedere, aceste exemple nu sunt asa de puternice, in societate, cel putin din punctul meu de vedere!

Raspuns: Eu nu pre cred! happy

Pa, pa, numai bine!