| Denisadraguta a întrebat:

Buna am o intrebare urgenta.Si sa stiti ca nu este vorba despre mine.Am o prietena caruia ii placea de un baiat. Dupa un nu i-a mai placut, dar de cand am inceput noi scoala si am inceput sa strigam dupa ea cum il cheama pe baiat a inceput sa ii placa iar de el.Acuma 3 zile(vrea sa va zic ca ea mananca foarte putine dulciuri si uraste ciocolata) eu am impins-o la baiatul acela pe hol la scoala si a stat cu el. Dupa o vreme i-a spus ca vrea sa i zica ceva, dar intre 4 ochii, apoi baiatul respectiv nu a spus nimic si a zis ca trebuie sa plece.Ea a venit in clasa si a spus ca probabil si-a dat seama ce vroia sa i zica si a plecat fiindca lui nu ii place de ea.Acum eu stiu ca acel baiat se cam dadea la ea deci...acum mananca ciocolata in prostie si ft multe dulciuri.Nu stiu cum sa o consolez sau sa o conving sa mai incerce odata.Plzz ajutati-ma ce sa-i spun ca nici macar nu stiu daca baiatului i place sau nu de ea.(mentionez ca eu cu baiatul respectiv sunt ft certati deci nu pot vorbi eu cu el)Va multumesc.

2 răspunsuri:
| white93 a răspuns:

Intai,poti sa vorbesti cu baiatul acela ca ei ii place de el.
Apoi, ii spui fetei ca el o place pe ea...stai stai nu te grabilaughing
Le mai spui ca de fapt tu nu le-ai spus asta, ei pot ajunge la o relatie perfecta.dar poti schimba si tu putin planul nu face chiar cum iti zic eu neaparat....Gandeste-te sa ii faci fericiti!
Funda?

| neutrino a răspuns:

Prietenii au rolul de a ajuta, nu sa vina cu sfaturi proaste.