Buna depinde de fiecare organism in parte! Eu de exemplu nu simt nimic Tu poate simti! Fiecare sunte diferite si unice in felul nostru!
Nu toata lumea are, de exemplu eu nu simt nimic nici macar gand imi vine nu stiu, deci nu ma doare nimic, dar nu esti singura, multa lume are dureri, unii chiar insuportabile asa ca nu-ti fa griji.
Buna! si eu am dureri ingrozitoare cand imi vine menstruatia, am dureri de spare ma doare capul ma simt foarte rau da na ce sa faci.Acum orice fata are dureri cand este in aceasta perioada.
Eu intotdeauna iau nurofen si imi ameloriaza durerea .
Toate femeile. Exista pastile cu care iti trece durerea, dar normal doar pe moment
Da.
dar depinde de organism.
sa nu te crezi ultimul om de pe pamant cu durerile alea ingrozitoare...
cu toate trecem prin asta
Buna! Si eu am dureri de nesuportat, intotdeauna trebuie sa am pastilele cu mine (Nurofen Forte ). Am dureri de burta ingrozitoare, dureri de spate, de cap chiar si stare de voma. Incearca sa bei ceaiuri calde si sa ai spatele si burta acoperita!:*
Pfffoai... mie imi vine sa zbor pe pereti in prima zi
apoi se mai potoleste durerea.
unele colege chiar nu au dureri.adika se simt foarte bine
oricum toti suntem diferiti.
Orce femeie are dureri de menstruatie.Fie ca te doare putin sau te doare foarte tare.Pe mine cand ma doare iau un paracetamol si ma lasa.Incearca si tu.
Toti avem o mica durere
O poti trata:
-Fa-ti o baie fierbinte
-Plaseaza o carpa calda pe abdomen.
-Fa niste activitati usoare care4 iti fac placere.
Laura927 întreabă: