| Razvan21O a întrebat:

Buna,am o iubita,deabea sunt cu ea de câteva zile și i-am pregătit surpriză, dar am foarte mari emoții tremur in continuu.Ce să fac?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te-a prins zdravan in mrejele ei. Esti al naibii de incepator! Si care e surpriza? Că ea poate are mai multa experienta decat tine si nu va fi surprinsa de surpriza ta.

| RAY a răspuns:

Iubita dupa cateva zile? voi generatia totul pe rapid ma uimeste, nu e iubita ta e o fata care crezi tu a e interesata de tine, ce supriza sa-i faci? duo la mall sa vezi ce isi va darui apoi sex

| Violleta2022 a răspuns:

Sa nu lesini, sau sa te scapi pe tine, ca strici farmecul serii!

| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

Daca esti asa emotiv, e cam greu sa gasesti leac. Partea buna e ca sunt emotii pozitive, pentru ca vrei sa o surprinzi si o placi foarte mult. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce faci, pe modul in care se va desfasura tot, pe reactia ei. Impuneti sa fii mai stapan pe tine! Hai ca poti! Bafta!

| Lisaoge a răspuns:

Nu ai motiv de ce sa-ti fie frica.Din moment ca esti cu ea, inseamna ca te iubește si cu siguranta nu o sa rada de tine. Daca iti e frica nu o sa te bucuri de reacția ei care cu siguranta o sa fie una pozitiva. Sper ca ti-am dat curaj!