Eu am purtat sutien din cls a 6, si sincer sunt un pic lasate iti spun asta din propria experienta. colega mea nu a purtat niciodata sutien dar ea le are in forma de para sunt tuguiate,, deci si forma sanilor conteaza, uneori ma oftic ca am pus sutien pentru ca puteams ale am un pic mai ridicate cum sunt merele dar daca te gandesti fara sutien se vede sfarcu si este foarte urt iar cu bustiera se vede foarte urt asa ca eu tot voi continua sa port sutien.
Eu am 13 si inca nu port sutien decat la ocazii si la haine transparente deci nu e prea bine sa porti sutien
Eu am 12 ani.si de la 11 ani port bustiere.am purtat odata sutien dar nu mi-a placut. nu-i adevarat sutienul nu are nicio legutaru cu sanii. deci stai linistita si poarta ce vrei
Mie mi-a zis mama ca pot purta de la ce varsta vreau eu da cupa este destul de dura pentru niste sani in crestere si nici nu ii lasa ca lumea sa respire sid e aceea e mult mai bine sa port bustiera
funda?)
Buna, am aproape 15 ani si nu am purtat niciodata sutien doar bustiera, am incercat odata unul si nu mi-a placut pentru ca nu ma simt comoda si ma enerva.
Pai ma eu port sutien de vreo 2 ani asa, in restul timpului am purtat bustiera.Si a mai zis o fata, depinde de forma sanilor. Spre exemplu eu ii am in forma de "para" si nu imi place deloc cum se vede prin bustiera.Acum nu stiu daca are vreo legatura sau nu cu cresterea sanilor dar nu o sa renunt sa port.Mai ales ca port cu push-up.Adv e ca nu stiu, parca sunt mai lasati, sau poate am slabit eu, dar ai mei inca, cresc
scumpik010 întreabă: