Am mai auzit de oameni care se uita in oglinda sa se admire, baieti care sa isi "verifice" muschiii, dar o fata care sta mereu sa isi masoare fundul, asta e ceva nou.
Cu grija iti tii barbatul langa tine. daca nu, fuge la alta
Vroiai sa zici ceva de genu "" am grija de corpul meu, asa il tin si pe el langa mine"""?
Nu. Daca ai nevoie de o explicatie mai lunga, o voi face. AM GRIJA de corpul meu, sa fiu sexy, sa nu fiu o schiloada, si sa nu fiu nici o grasa, pentru ca barbatul meu sa stea de drag langa mine. Nu de obisnuinta cum fac alte cupluri. Multe fete isi neglijeaza aspectul fizic si apoi PLANG ca li se uita barbatii dupa altele pe strada. Nu vad ce a fost asa greu de inteles. Pari ca esti total pe langa subiect. Nici nu imi raspunzi la intrebare si mai cauti si conversatie. Aaa si apropo. Nu imi masor doar fundul. Imi masor si talia si sanii, TOT.
Esti prima fata pe care o aud ca vrea sa se ingrase mergi la sala cate o ora pe zi si lucreaza acolo picioarele... sper sa te ajute
Ai vrut sa slabesti la bulane? Cum suna... Oricum, e de stiut faptul ca grasimea de pe burta arde ultima. Legat de posterior, fa genuflexiuni, cu greutate daca poti.
Marius339 întreabă: