Geografica si scrotala,cred.
Si,da,e neplacut dar tratament nu exista si boala e o boala ereditara,nu ai nici o vina.
Ar fi bine sa nu-ti faci asemena probleme,iti creezi singura complexe,n-o sa te puna nimeni sa scoti limba niciodata,ca sa se uite la ea.
Doar medicul,si asta, la consultatie.
Vei putea sa te saruti linistita si fara probleme si viata ta va fi absolut normala, ajunge sa doresti tu sa fie asa, odata ce tu te accepti exact asa cum esti, o vor face si ceilalti!
Geografica si scrolata? tu vezi ce scrii sau poate ne explici si noua ce mai e si aia geografica si scrolata?
Da, vad ce scriu, dar la inteligenta ta... daca te dai asa mare atunci vezi si daca ai cu ce! Te durea creierul sa cauti pe GOOGLE?
Nu inteleg nimic din descrierea ta dar am incercat sa trag 2 concluzii
1 ESTE INCARCATA daca este incarcata cu candida sau crapata poti cere de la farmacie glicerina boraxata aplicando pe limba zi de zi cu timpul va arata normal
2 ARE FORME NE REGULATE in acest caz nu cred ca te poate ajuta cineva nici chiar chirurgii
incearca pe viitor sa fi mai explicita si sa folosesti termeni mai cunoscuti in popor
Esti nesimt, tu nu stii despre ce e vorba! Ai asa ceva? Tupeu de pitipoanca? Dar cei cu care vorbesc(tu) cum mai sunt? Eu am pus o intrebare iar daca pe tine te-ar multumi un raspuns pe care l-am primit eu, as fi mai intelegator! Crede-ma, nu sunt pitipoanca, iar daca m-ai cunoaste in realitate ai afla ca nu sunt nici pe departe din ce spui tu!
Ai vrut sa zici "scrotala" si imi vine greu sa cred ca vorbesti cu usurinta de asta, dar totusi nu poti sa te accepti! in fine, tu stii si daca intr-adevar ai problema asta nu ai de ce sa iti faci probleme pentru ca nu are importanta! important e sa inveti sa te accepti pe tine, iar cine tine la tine te va accepta oricum ai fi!