Nu te vad o fata chiar atat de innapoiata, insa te vad indecisa ceea ce nu e bine. Ea profita de tine si incearca sa se urce pe spatele tau cat mai sus poate pentru ca nu-i merge acest lucru singura.Nu o mai baga in seama nu vezi ca la prima oportunitate te lasa cu ochii-n stele? Din pacate asa sunt oamenii de azi.Ea e o scorpie, care e cu tine din interes nicidecum din prietenie.Ai grija de oamenii de genul, si in nici un caz nu te increde in ea. Nu stiu unde am auzit aceste randuri dar sunt adevarate "Secretele nu sunt secrete, ele sunt niste arme pastrate in buzunare". Ai grija si daca se poate de maine nici sa nu mai vorbesti cu ea. Fi indiferenta.
Exista o vorba: daca ma pacalesti odata, sa-ti fie rusine, daca ma pacalesti de doua ori sa imi fie rusine mie! Invata-ti lectia, fata asta nu iti este prietena. Nu spun sa nu mai vorbesti cu ea, dar nu ii mai spune secretele tale, si nu conta pe ea cu nimic. Zambeste-i, vorbeste cu ea dar tine-o afara din viata ta! Si nu ai de ce sa te simti vinovata.
misauratcuviata întreabă: