| Loryoficial a întrebat:

Am o mare problema, colega mea de banca e frumoasa si o plac mult, si numai stiu ce sa fac cu ea ca sa stea mai mult cu mine in pauze ca sa mai povestim, ...etc.si ma enerveaza faptul ca fiecare se da la ea x( imi vine sa ii bat pe toti... oare ce sa fac ca sa o " agat"?
ce sa fac?:S eu sunt asa mai rece cu ea,. altii o giugiulesc...si nah, acum nu pot sa ma duc direct la ea si sa o iau in bratze.etc.
ce as putea face? ps:Am multe sanse sa fiu cu ea, nu`i problema ca nu ma place, ci faptul ca sunt mai rece cu ea... dar in ore ne distram si ne uitam unu la altu; x.se poate zice ca suntem doi porumbei, dar un pauze "e departe de mine"... ce sa fac?

3 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna! Pai cred ca ar trebui sa incerci sa te apropii de ea.Este bine ca si tu ti-ai dat seama ca esti mai rece cu ea.Gaseste un subiect comun de discutie.Din cate se pare esti mai timid.Nu este un lucru asa de rau, dar trebuie sa iei masuri daca vrei sa ai o relatie cu ea.Fa-i complimente. Succes

| crytical a răspuns:

Fa.o sa rada sa se simta bine n.o plictisi, baga.te u in seama cu ea, n.o astepta pe ea... Sunt fete care adora baietii mai reci pentru ca sunt o provocare pentru ele. dar sunt mai rare

| georgiana_1927 a răspuns:

Gaseste un subiect de discutie inainte sa sune si ramaneti in pauze sa vb sau zii ca nu ai inteles tema la un obiec sau ceva de genul si ii ceri ajutorul...bafta