| Danny_4724 a întrebat:

Am o mare problema cu parintii mei, sunt cu un baiat de 4 luni si el mi-a spus caci parintii lui vr-o sa ma cunoasca, am fost la printii lui, totul a fost ok, are niste parintii de treaba. Acuma am venit timpul ca el sa vina la printii mei. A venit chiar foarte frumos, i-a adus mamei mele un buchet de flori superb. Apoi mama a inceput cu gura mare, ca nu-i place de el, ca este golan, ca nu ne potrivim, ca el nu ma iubesti si dor isi bate joc de mine. Si apoi mama i-a dat florile pe care ii le aduse iubitul meu si la dat afara din casa. Eu am vrut sa ma duc afara dupa el, dar mama nu m-a lasat si am inceput sa plang. Si de cand am aflat ca sunt cu el, nu ma lasa afara, ma tine numai in casa. Cum pot iesi din problema asta?

6 răspunsuri:
| Nirvana a răspuns:

O Doamne...Imi imaginez prin ce ai trecut. Imi pare rau. Pai atunci cand parintii isi pun in cap ca tipul nu e bun pentru tine nu cred ca poti face ceva. Este nasol ca a trebuit sa treci prin asta atat tu cat si el. Este bine daca iubitul tau intelege situatia si nu te judeca. Asta inseamna ca tine cu adevarat la tine. Sfatul pe care ti-l pot da nu e ortodox da-i sanatos. Lupta pentru ceea ce doresti. Spune-i mamei tale ca te-ai hotarat sa rupi orice legatura cu el pentru ca ti-ai dat seama ca are dreptate. Asa macar vei putea sa te intalnesti cu el, chiar daca e pe ascuns. Parintii nu tot timpul stiu ce e mai bine pentru noi, chiar daca ei cred ca le stiu pe toate. Imi pare sincer rau pentru tine. Acum tu trebuie sa te gandesti daca iubitul tau merita sacrifiul pe care il faci. Adica daca merita pentru el sa iti minti parintii. Orice decizie ai lua eu iti urez mult succes!

| Danny_4724 explică:

Maura, iubitul meu a sunata pe mama mea a doua zi, si a vorbit foarte frumos cu ea, si a intrebat-o: "De ce m-ati facut doamna golan?" si mama i-a spus: "Ca sa esti", apoi iubi meu "De unde stii dvs. ca sunt?", mama mea: "Nu conteaza". Si apoi mama i-a spus sa o lasi pe fata mea in pace.

| Nirvana a răspuns:

Pai si el totusi a inteles situatia? Mai sunteti impreuna? Sincer e foarte nasol sa termini o relatie din cauza parintilor.

| Danny_4724 explică:

Mama nu este de acord cu relatia noastra. El isi doreste foarte mult sa fie cu mine.

| RimePeHartie a răspuns:

Eu as fugi de acasa...pentru 1-2 ore ca sa atrag atentia. Asa am facut cand m-am certat cu mama si ea ma suna in continu si imi zicea sa vin acasa...ca se schimba ea etc.happy nu te sfatuiesc sa fugi de acasa dar totusi la mine a dat roade. app tatal tau e de acord? sau in familia ta mama conduce? thinking

| abyss12 a răspuns:

Pune pe cineva care are influenta asupra mamei tale s-o linguseasca... dar cineva care ii merge gura, eu asa am scapat de pedeapsa. Noroc tongue