Draga mea gerogiana da-mi voie sa iti dau un sfat cred ca este timpul sa fiii o fata hotarita si sa pui piciorrul in prag si sa pui capat cu acest baiat pet ca el nu este pet tine iti calca deminitatea de fata in picioare nu merita crede-ma tu esti o fata care meriti sda fiii iubita si respectata totusi tin sa te intreb de ce nu il lasi pe domnul iisus sa iti fie pretenul tau cel mai bun si sa iti dea el ce are mai bun pet tine el nu te dezmageste nici o data crede-ma domnul iisus iti poate da pace si liniste sufleteasca desigur si sa zimbesti zilnic pet ca si el iti zimbeste din cer la tine asa ca acel biat nu e de tine lasa timpul si pe domnul iisus sa iti dea cel ce are mai bun de una singura nu poti face nimica din contra o vei da in bara nu uita ca la suflet se ascund multe nu poti stiii cei acolo asa ca nu te grabiii si lasa timpul si pe domnul iisus sa iti dea tot ce ai tu nevoie vreau sa fiii o fata hotarita nu te mai lasa calcata in picioare draga mea pretena asa ca curaj surioara e tipul sa nu mai faci compromisuri cu propia ta viata fii o fata hotarita si lasa-l pe domnul iisus sa it fie pretenul tau cel mai bun care el iti da pace si speranta in inima ta asta e decizia si sfatul meu cel mai bun asa ca nu ai sa regreti asta crede-ma asa ca... ne vedem in cer ok te pup dulce ai ai grija de tine si fii o fata hotarita ok
curaj si domnul iisus sa te bienecuviteneze ok
Eeee cred ca nai mai mult de 14 ani'
Pui botu asa aiurea la orce "golan"?
Si eu par golan la inceput
Dar daca ajungi sa am cunosti iti schimbi parerea'
Eu dupa infatisare bat a golan si dupa ce muzicaa ascult na...
In fine Golani sunt imblanziti de obicei de fetele golane si invers
Georgiano te cam inteleg... Si sunt de aceeasi parere cu Romel si cu Liviu. Acuma incearca sa iti gasesti pe altcineva... nu era ultimu baiat din lume.
Multumesc voi incerca sa fac asa incerc din rasputeri sa nu ma mai gandesc la ce a fost si sa merg mai departe incer sa uit facand una si alta prin casa dar mereu mi gandu la el si fac toate de`an doasele chiar numai vreau sa ma gandesc la el dar nu pot sa`mi controlez starile...si sentimentele oricum multumesc pentru sfaturile care mi le dati si ca prin voi am un prieten de nadesjdie tin sa te anunt Liviu ca n`am 14 am 16 si eu nu aveam treaba cu el daca el nu ma baga in seama oricum acum totul e consumat si voi trece cu capul sus peste toate oricat de greu ar fi va multumesc ca ati avut rabdarea de a citi mesajul meu
Pa`pa:*
Daca ar fi ultimul baiat din lume as mai zice mai bine iti cauti altul si cu asta basta mai scapi si de griji pai ce sa ii faci eu sunt baiat, si sunt eu cum sunt da tot sunt prietenos
Crystal2004 întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă: