| Dydydodo a întrebat:

Buna am o mare problema, ei bine este vorba despre cea mai buna prietena a mea ne cunoasteam de cand eram mici eu aveam 3 ani si ea 4 ani.
Este o fata foarte de treaba insa de ceva timp tot are tot felul de iubiti ciudati, care sunt cu mult mai mari de cat ea si iese cu mai multi o data nu zic cu 2-3 mai mult de atat si de exemplu in acest moment ea are 14 ani si are un iubit de 29 unul de 15 (el este ok) unul de 19 si altul de 24. Ei bine timpul trece si baieti deja se intind prea mult. Intr-o zi eram eu, ea si iubitul ei care a aparut si el din senit si a luat-o in brate ia pus mana pe fund si pe bust apoi eu am plecat insa seara am iesit pe la 21:00 sa ma plimb iar ea era cu el pe o banca in fata unei case iar el era peste ea si ea tipa (bine ca ei ii placea ca facea asa) si toti oameni se uitau la ea. Uitati eu si cu prietena mea suntem total diferite eu sunt intr-adevar si eu rautacioasa dar nu as face nici o data asa ca ea sa umblu cu tipi dubiosi sau sa ii las sa faca asa. Va rog spuneti-mi cv ce sa ii zic nu vreau sa isis strice viata ea spune ca stie ce face ca se descurca dar sincer baieti aia sunt total parsivi nu vreau sa se intample stiti voi ce. Iam spus dar este o incapatanata si nu ma asculta spuneti-mi ce sa ii zic. Eu ii vreau doar binele. Dau funda rasp rapid va rog.

2 răspunsuri:
| KDily a răspuns:

:O:O:O..WoOw..cum sa faci asa ceva:S:S:S. Scuze ca iti spun dar e putin cam 'curva'. Eu nici macar pe picior nu las baietii sa ma atinga rolling on the floor) Nu trebuie sa iti bati capu tu pentru ea. daca ea nu are atata minte... daca tot i-ai spus ca nu e bine ce face..si ea nu a inteles..si esti prietena ei.da-i pace.o sa regrete ea mai tarziu. Pentru ca toti baietii o sa o creada o parsiva si nu o sa mai prezinte interes pentru ea. Bafta!winkingtonguetongue

| OXI023 a răspuns:

Frate cunosc o gramada de asemenea pr tale.notivul este ca ea vrea sa cunoasca viata sa o ia in piept, sa cunoasca universull fara sa i spuna cineva. vrea sa se maturizeze nu-i pasa de ea si de nimic acum.dar mai trziu o sa se potoleasca si o sa realizeze ca nu facea bine ce facea.trebuie sa vb cu ea atunci cand e suparata si sa-i arati calea ce-a dreapta.numai atunci cand ea e singura si suparata. sper sa intelegi ieu am explicat pe intelesul meu asa sunt eu.bafta va realiza mai trziu