Eu zic sa iti asculti prietena,iar din puncul meu de vedere esti super frumoasa si in fond nu frumusetea exterioara conteaza ci frumusetea interioara.ea nu va imbatranii nicioadata,ea nu are cearcane la ochi atunci cand te trezesti,ea nu are cosuri,semne de la varsat de vant,pistrui,ea nu necesita creme de intinerire,ea nu imbatraneste niciodata,ea nu trebuie sa se duca la sala pentru a se mentine, cu ea poti sa cuceresti orice barbat la orice varsta, pe cand cu frumusetea exterioara e mult mai greu la o anumita etate din viata.nu te mai desconsidera asa pentru ca fiecare fata e frumoasa in felul ei. daca nu se uita baietii la tine asta nu inseamna ca nu esti frumoasa,poate se gandesc ca la cat esti de frumoasa sa nu ii respingi, poate nu stiu cum sa te abordeze ca sa nu se faca de ras, poate nici unul nu se ridica la valoarea ta si renunta inainte de a da ochii cu tine de frica sa nu le dai cu flit! fi mai darnica cu complimentele in privinta aspectului tau si crede mai mult in tine! vei avea numai de castigat in felul asta!
Pai poate esti urata.nu stiu.nu teeam vazut dar poate depinde si de comportamentul tau fata de acei baieti poate de aia te considera urata.
Acuma` oricum nu ai ce face si daca esti urata, si daca nu, dar tu` incearca sa te aranjezi cat mai mult si apoi o sa vz`
Buna Den.Nu dispera, nu te supara din cauza unor chestii care doar sunt in capul tau. Oricine e frumos in felul sau.Acum cateva zile asa gandeam si eu, dar am revenit cu picioarele pe pamant.Mai intai fii frumoasa pe dinauntru si dupa cu siguranta vei fii frumoasa si pe dinafara. Sper ca te-am ajutat, pa pa.
Inca esti prea mica, nu ar trebui sa-ti faci probleme de astea de pe acum. . Poate nu ar trebui sa cauti baieti din cartierul tau, ci din alta parte