anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Am o mare problema.
La testul matematica am luat 6, iar pe langa aceste doua note de 6 mai am inca un 6 si un 7.
Eu sunt paralela la matematica si nu stiu nimic, cu totul ca am inceput pregatirea acum o luna.
Mama m-a certat foarte rau si nu mai vorbeste cu mine!
Eu nu stau foarte mult pe calculator cel mult o ora pe zi, si ea m-a facut om toate felurile si m-a certat ingrozitor.
Ce as putea sa fac?
Multumesc frumos

6 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Pai daca te-apuci sa-ti bati capul si esti atenta in clasa la fiecare detaliu dat de profesor sunt digura ca o sa pricepi matematica, asa ca ochii mari si spor la invatat!

| Crisu_7532 a răspuns:

Incearca sa te concentrezi la ce preda profesoara in clasa si incearca sa intelegi fiecare notiune pe care o explica. nu pleca acasa cu nelamuriri! daca e ceva ce nu ai inteles, ridica mana si roaga-ti profesoara sa explice inca o data. incearca sa lucrezi si singura, acasa iar la meditatii roaga-ti profesoara sa-ti explice orice notiune, oricat de insignifianta. nu trebuie sa-ti fie rusine sau teama s-o intrebi, pana la urma asta este treaba ei, sa-ti explice si sa te faca sa intelegi. poti lucra singura, acasa, probleme de matematica si o poti ruga pe profesoara, la meditatii, sa ti le corecteze si sa-ti explice ce/unde ai gresit. conteaza sa ai vointa sa inveti, sa fii atenta si consecventa si rezultatele tale vor deveni mai bune. succes

| deny a răspuns:

Hey pe mine maicamea ma crtata ca am luat 8 la mate...

| alma1115 a răspuns:

Pai ce-ai putea sa faci? sa te apuci de invatat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau as va multumesc pentru raspunsuri!
Si inca ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apuncate de invatat!