Cred ca te-ai complicat prea mult. Oricat de mult ti-ar placea de el poti sa traiesti cu gandul ca se duce in fiecare seara in patul altei fete? Si Doamne fereste daca afla iubita lui de tine, te bagi in probleme si mai mari...nu stii cat de geloasa si periculoasa poate fi.
Iti spun ca el nu o sa dea cu piciorul la tot confortul pe care il are acolo, pe tine incearca doar sa te duca cu zaharelu'...
Hmmmm...nu stiu daca e adevarat ce spune...dar:
Evita-l, pentru ca nu te merita. Mi se pare desprinsa dintr-o telenovela povestea lui.
Oricum, intre voi nu o sa mearga: tu il astepti pe el, in timp ce doarme in fiecare seara langa alta.
Si e singur pe lume, de nu are unde sa se duca, decat la acea fata? E orfan, nu are unchi, veri, PRIETENI?! Mi se pare exagerat. Nu cred ca ar putea cineva sa stea cu o persoana pe care nu o iubeste doar ca nu are sa se duca. Exceptand telenovele, desigur.
Sfatul meu este sa nu ii mai raspunzi la telefon. El te scoate in oras doar cand are chef de tine si nu e disponibila cealalta.
Sa nu accepti sa fii a doua optiune pentru nimeni, mai ales pentru un baiat!
BAfta!
Buna,sfatul meu este sa te distantezi de el acum cat inca nu tii la el pentru ca mie personal mi se pare ceva "putred" la mijloc, cine stie ce intentii are, si cat despre vorbele frumoase si tot ce-ti spune asa vorbesc toti baietii ca sa abureasca fetele, daca nu ar iubio nu ar avea poze cu ea si nu ar mai sta cu ea, eu te sfatuiesc sa stai departe de el...cine stie cum are si vreun copil..gandestete la tine si incearca sa nu intrii in belele, mult succes. P.S. Sunt multi baieti pe lumea asta nu ii inghiti lui minciunile.