12 ani :o frate... trebuie să le spui părinților neapărat. ce idiot merită cinșpe mii de palme. dacă nu le poți spune părinților măcar mătușei. dar tot trebuie spus cuiva. e nașpa situația da nici să stai închisă în tine că își vor da seama. trebuie vorbit neapărat cu părinții tai. succes.
Imi pare rau pentru tine dar trebuie sa spui cuiva. macar mamei si roag-o sa nu ii spuna tatalui tau sau cine stie, daca ii spune poate iese mai bine Acel baiat te-a folosit doar, dar sa stii ca nu o sa se opreasca, o sa continue sa te ameninte si o sa faca ce vrea din tine daca nu spui mai repede parintilor. Succes
Wow.pao am o intrebare mai discreta. poti sa imi rasp prin privat daca vrei dar.ti-a venit? nu de alta dar sa stiu cum pun problema.
Ai trecut peste faza asta pana la urma? i ai spus alor tai? sper sa nu fi fortata sa faci lucruri pe care nu ai vrea sa le faci, bafta!
Mama ce minte poti sa ai, fata ai 12 ani, intelegi 12, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu mama ta si lasa sa il sperie sau ceva de genul acesta ca el mereu a sa te ameninte...iti distrugi imaginea asa fata de cei din jur... vorbeste cu mama ta sincer, ea e singura care te poate ajuta!
Nu are nicio vina. Tu ai cerut sex. Era iubitul tau, si cand ai iesit in baie ai venit cu un prosop pe tine si erai si goala... Si i-ai mai facut si jocurile... Si ce replici i-ai dat. Daca o fata care e de acord sa vin la ea cand ajung si iese in fata mea doar cu un prosop ia pastila si zice "nu sunt pregatita", m-ar face sa cred ca prin asta vrea sa spuna " hai mai repede ce dracu faci?" Partea de **** e ca si tu voiai sex cu el si iti place. Nu se poate sa nu vrei sex cu iubitul ca ai tu inhibitii este altceva
Si nu ai motive sa il denunti este ceva normal sta in gena omului nu te a ucis tu ai gresit si ai gafat o
Draguta zilor parintilor tai pentru ca s-ar putea sa fi insarcinata, si zilor ce ai facut... e nasol.
Ala e sanatos? Papuso,trebuie neaparat sa le spui parintilor Tot adevarul,absolut totulexact cum s-a intamplat,din ce cauza, etc, dupa care ii iei pe amandoi de mana si te duci la politie si faci o plangere impotriva lui pentru ca te'a agresat, amandoi sunteti minori, dar totusi el are bulentin.Deci,el va raspunde pentru aceasta intamplare nedorita.Imi pare foarte rau pentru ceea ce ti-sa intamplat....Stii,unii baiati sunt atat de disperati dupa pasarica (sex) incat daca vad o fata in lenjerie intima(chiloti) se excita.Sunt obsedati...Te rog evita acesti baieti.Esti la o varsta frageda. Ai doar 12 ani, esti mica.Este foarte bine ca ai incercat sa te opui! Bine ar fi ca un vecin sa te fi auzit deoarece, acel vecin poate spune politiei ca a auzit tipetele tale. Succes! Sa ai o seara FaiNa!
Pastila acea era ca sa nu faci copii el ti-a dat-o ca sa nu faci copii, el cred ca vroia sa ejaculeze in tine si chiar si asa spune-le parintilor discuti cu ei, si sa te duca la un doctora ginecoloaga pentru ca el are spermatozoizi pe penisul lui. asa ca spune-i mamei ca daca nu-ti dadea pastila acum erai insarciata si acum fa ceva pentru ca baiatul ala cred ca ti-a trimis microbi asta sa i-o spui dctorului. ok?
E grav.....Nici nu mai am cuvinte.Partea e ca ai 12 ani! La ce te-ai gandit? Stiu ca sunt uunele fete care daca li se facea asa treaceau direct la treaba! Eu la varsta de 15 ani Am inceput tot asa.Dar pe mine nu m-a refuzat si am trecut la fapte dar bine..Ca aveam 15 ani.dar tu la 12?
Mai fetita... eu la 14 ani ai mei nu mi permit sa fac asa ceva si tu la 12 ani ti se scoala de ****. Poti fi insarcinata.
Cheamal la politie casta e caz grav poate ajunge la inchisoare pentru viol cu forța 3 si 5 ani sau amenda daca e minor?
Buna Urata poveste. chiar e urat ce ti-a facut totusi sa ai un iubit la 12 ani nu cred ca e bine. Eu am la bloc copii de varsta ta care se joaca si au si ei prieteni [iubiti/iubite] am 18 ani.
Ce vreau sa spun este ca iti dau cateva idei cum sa le spui parintilor :
1) Cand vin parinti sau s`ai suni le zici asa: povestea initiala sau tot povestea asta numai ca inventezi tu ceva care sa te scoata in evidenta si sa ai dreptate Intr-un fel
2) Sa le zici ca a venit peste tine in casa si te-a violat.
Sper ca te-am ajutat :*. Apropo dupa du-te la un psiholog ca ramai marcata . Fundita?
12 ani ma? Ar trebui sa spui macar matusei! Si tu sa ai prieten la 12 ani?
Ce nai**
Ce viol? nu e el deloc vinovat tu esti singura vinovata,ca tu l-ai provocat! puteai sa faci baie dupa ce pleca el si nu trebuia sa vii cu prosopul pe tine, in fata lui si sa-ti schimbi chilotii in fata lui ce ai putea sa le zici parintilor : " mama, tata, aproape m-a violat, nu a fost vina mea, eu doar am venit cu un prosop pe mine in fata lui " hai sa fim seriosi!
Acum 6 ani, pff... ăștia si acum ii spune sa le zică părinților dar ea acum are vreo 18 ani plus ca faza este trecuta...
Spune-i mamei tale, mama trebuie sai lamureasca tatei si sal convinga ca ai ramas pacalita de baiat.(dar si tu ai vina mare, cu comportamentul tau ai dat motiv de a se intimpa asta)fii curajoasa si spune parintilor in plus du-te la un psiholog, ca pe urma sa nuse primeasca ca urasti toti baietii, sau maibine sa vorbeasca psihologul cu parintii o sa aiba efect mai pozitiv pentru tine, succes si bun venit in veata celor maturi.
Hei draga mea, nu îți spun în nume de rău dar trebuie urgent să le spui părinților tai despre ce ți s-a întâmplat!