Buna!
Cred ca trebuie sa iti castigi increderea in tine, sa iti cresti stima de sine. Daca tu nu crezi in tine, daca nu te vezi frumoasa atunci cine sa o faca? Ceea ce vrei tu (sa fii cu baiatul respectiv)nu e deloc imposibil.Gandeste-te ca vise aparent imposibile au devenit realitate.Eu zic sa incerci sa il abordezi,iar daca nu merge, daca nu iese nimic, nu dispera, e plina lumea de baieti, ai de unde alege.Ca sa nu mai zic ca o gramada sunt singuri! Bafta! :*
Un sfat. Incearca sa gandesti mai pozitiv, sa vezi partea plina a paharului in orice. Incearca sa zambesti mai mult. Daca TU te consideri urata, asa te vor considera si ceilalti. Daca te consideri frumoasa, asa te vor vedea si ceilalti.
Citeste blogul asta http://www.stilultau.com/blog/. Multa bafta iti doresc!
Deci ar trebui sa stai mai retrasa si mai tot timpul trista pentru ca probabil la un moment dat o sa te observe si o sa te intrebe de ce esti trista sau ce ai patit....Cat despre frumusete.Pana la urma o sa apara si baiatul care o sa te placa asa cum esti.Am si eu o colega destul de grasa si urata dar pana la urma si-a gasit un prieten foarte dragut care o place cu defectele si cu calitatile ei.
Parerea mea esti prea mic apentru o relatie! baieti la varsta ta nu se gandesc la iubire nici nu stiu ce inseamna, si se pun cu o fata mai frumoasa ca sa se dea mare in fata prietenilor! de acea fetele sufera cand vin lasate! iti spon din propria experienta asteapta sa ajungi la liceu, unde vei fi putin mai matura si mai schimbata! vei cunoaste multi baieti si cine stie poate si viitorul iubit! mie mi s-a intamplat la fel am intalnit un baiat si stau cu el de aproape un an! deci ai rabdare si ai sa vezi ca pana la urma vei gasi si tu un prieten
Ok nu te i-au ..cu frumusetea exterioara.dar daca tot te consideri asa urata intru in jocul tau si iti spun, ca pentru orice si oricine exista jumatate.Nu te descuraja nu are de ce.In fond, daca tu te consideri urata asa te considera si ceilalti asta in mintea ta! Incearca sa ai imi multa incredere in tine. Spune in fiecare zi in oglinda "Nu imi pasa ce spuneti voi, eu sunt cum sunt si ma simt bine asa"Serios daca o sa crezi societatea o sa te distrugi.Deci incredere in tine si toate panzele inainte! Bafta!
Tu esti o parte dar langa tine mai este o parte ce sigur trebuie sa apara... oricie persoana care are lipsuri e sprijinita de alta, mai devreme sau mai tarziu vei gasi omul potrivit, care te va considera frumoasa(chiar daca tu nu te consideri)eu te vad frumoasa pentru ca toti sutem...si inca odata ceea ce este frumos izvoraste din suflet nu din fata)care se duce
Am avut in liceu colege urate. Dupa un timp le-am revazut: ingrijite, zambitoare, tunse frumos par vopsit.Parca nu mai erau ele.Si erau dragute! Aratau altfel! Pe de alta parte am avut colege care in liceu erau viata liceului de frumoase si ravnite..Am revazut si din astea.Curul cat casa, buhaite, cu cate un mascul zdravan langa ele care se vedea de la o posta ca e cu banul dar pe la scoala nu prea trecuse.Se citea nefericirea pe fetele lor.In fine, ideea e ca ar trebui sa nu mai zici tu despre tine ca esti urata desi poate ai dreptate, pentru ca in 6-12 luni s-ar putea sa nu te mai recunosti nici tu! Inca nu te-ai maturizat fizic si daca esti atenta ce ai frumos (poate sprancenele, barbia, parul, sau orice altceva) si incerci sa te concentrezi sa scoti in evidenta acel ceva cu siguranta va fi un pas inainte.Vezi ca daca tu te percepi a fi urata s-ar putea ca ceilalti sa fie de acord cu tine.Nu mai fata, esti frumoasa FIZIC dar nu ti-ai descoperit inca frumusetea!