| Andreea_Carmen_2000 a întrebat:

Am o mare problema si doresc sa ma ajutati! Iubitul meu minte mult prea mult, avem o relatie de 4 ani si 2 luni, el este pasionat de motoare, drept urmare zilele trecuta a achizitionat unul nou. Era vorba ca in ziua urmatoare sa mergem impreuna sa ne plimbam, dar el in prima parte a zilei a zis ca trebuie sa plece pan ala CT a iar eu dupa ce imi termin treaba sa vin la ct a in gara si ne intalnim acolo! Dupa cate telefoane date, eu am aflat ca el e cu prietenul lui, l-am intrebat, iar el a spus sa ma duc sa iau casca si sa ma duc in gara la CT a pentru a merge impreuna pentru ca el este singur, ajung acasa si ia casca de unde nu trebuie, incerc si il sun si nu rasp ..acesta fiind un semn ca este cu acel baiat ( asta fiind una dintre minciunile spuse de el ) Am nevoie de ajutorul vostru! Cum sa il fac sa nu ma mai minta? ( nu vrea rasp rautacioase )

2 răspunsuri:
| fantastica a răspuns:

Nu stiu daca poate sa te ajute, dar eu am scapat de aceasta problema printr-un joc. Fiecare din noi pe rind puneam unul altuia intrebari. Inainte ambii am promis ca raspundem sincer la orice intrebare si punem orice intrebare, fara rusine. Peste o luna increderea dintre noi a crescut simtitor, iar acest joc a devenit preferatul nostru(pina nu s-au terminat intrebarile). Acum, practic nu exista lucru pe care sa nu-l stiu despre el sau el despre mine.

| R0R0 a răspuns:

Îi spui ca daca te mai minte, te desparti de el.