Bănuiesc că ești elevă de liceu.
Poate ai auzit de tânăra Manuela Labăescu, este foarte fidelă dar bărbații tineri nu o vor, nici unul.
Motiv pentru care tot încearcă să o înlocuiască cu diverse individe cu care să facă sex.
Bărbații tineri știu să mintă, foarte frumos!
Și ăsta știe să mintă frumos, până pică una, la pat.
Și după ce a picat prima, se simte obligat, să înșire cât mai multe!
Pe tatăl tău îl înțeleg, că te ține din scurt, că nu vrea să fie „bunic" prea repede!
( Vezi că ți-am răspuns, la o întrebare mai veche, pusă de tine, cu îngrășatul, în zona picioarelor.)
La câte probleme îți faci, cred că tu îl iubești pe el și nu el, pe tine, cum prezinți tu problema aici!
Uite asta e parerea mea, eu zic sa nu-l mai bagi in seama daca el nu iti mai rasp la mesaje sau altele nii tu nu-l mai baga in seama. si eu am avut o colega imi placea de ea. nu stiu daca si ea simtea la fel, dar dupa cateva saptamana am aflat ca e cu alta colega din clasa mea adica era lesbi m`a uimit asa dar... am incercat sa uit de ea. acum dupa ce s-a terminat vacanta de vara, ea sa desp de cealalta colega a mea si a fost cu mai multi baieti, iar cea de care nu-mi place e cu un baiat, pe interes ) cam ciudat nu? si eu acum nu mai acorda prea multa atentie celei care mi-a placut. asta e
Geo2969686 întreabă: