| alexutza222 a întrebat:

Am o Mare prolema si sper sa imi dati un sfat bun sau macar o incurajare/vobra buna.
Sunt in clasa a 9a la profil Stiinte Sociale. Azi am avut latina. Proful ne-a dat de invatat pe derost o lectie din manual.Eu am stat ieri foarte mult timp sa invat pe derost( nu am inteles nimic, iar proful vrea sa stim lectiile la virgula).Am iesit in fata clasei si dupa ce am spus putin m-am piedut(sunt cam emotiva) si am inceput sa ma balai si sa fac aaaa, cred ca nu am zis nimic un minut sau 30 de secunde (nu stiu exact) dupa care a zis sa merg la loc si pentru ca m-am oferit nu imi pune nota mica. M-am simtit extrem de penibil, m-am inrosit toata.
Ora urmatoare am avut religia proful m-a ascultat si am zis lectia bine, dar de draci de la ora de latina am avut lacrimi in ochi, adica nu am plans doar aveam ochii umezi, colegii ziceu ceva sa nu mai plang...
Ce credeti despre asta? Ajutor! Cine a mai trecut prin asta? va rod foarte mult sa nu ma criticati, ma critic suficent singura! Multumesc!

1 răspuns:
| Gina1 a răspuns:

Este absolut normal sa ti se intample astfel. Daca lectia este grea, cu toate ca o inveti bine, exista posibilitatea sa si uiti... Si eu patesc tot la fel, si ideea este ca o patesc cam des laughing). Uite un sfat, care la mine cam merge thinking eu invat ziua, si apoi ma scol un pic mai devreme dimineata sa repet lectia, si o stiu chiar foarte bine.hee hee Incearca, si ai sa vezi ca o sa reusesti! :*