| Andraanda a întrebat:

Am o matusha care a venit din Duba... e o tara din arabia saudita
si a povestit aseara cu mama la telefon ceea ce este adevarat am vaqzut si in documentare ca acolo daca femeia nu indeplinieste sarciinile se numeste crima de onoare. voi ati rezista acolo? matusha mea mi-a povestit ca acel sotz idan se numea mai aveea inca 2 sotzii... mi`o zis ca le batea le dadea cu capu de peretzii... mi`e chiar nu mi`o venit sa cred ce am auzit crying
si mi-a zis ca ea a venit inapoi in romania numa pentru ca ii era dor de noi :X si pentru ca idan o batea si o inchidea acasa!:@
mi-a zis ca nu a cerut voie membriloor fimiliei de acolo a fugit a sarith pe geam
ea stai intr-o vila acolo in duba happy
voi ati rezista?sad

6 răspunsuri:
| RoxAnana a răspuns:

Normal ca nu

de fapt sa stii ca exista doua tipuri de fete
-alea carora le place
si -alea carora nu le placelaughing

| lolly_3072 a răspuns:

Pai.cam asa e in tarile astea arabe, femeia nu prea are dreptul la nimic, si este condamnata si barbatul are drept asupra ei.nu ai ce sa faci ca nu poti schimba legea la atatea tari odata.si cred ca matusha ta e femeie puternica daca a reusit sa vina din tara aia pana in Romania fara sa stie nimenii.(p. s:n'o mai lasati sa plece inapoiwinking
xoxo, loly:X

| LoliTa_7237 a răspuns:

In niciun caz. pei nu las omora le ala dupa ce ca are 2 femei ma mai si baterolling on the floordar asta e...

| simonna a răspuns:

Normal ca nu, doar ca femeile de acolo au fost crescute in acel mod si de aceea suporta, pe cand matusa ta era obisnuita sa faca ce vrea fara sa i se ceara socoteala si din acest motiv nu poate trai in acel mediu.

Răspuns utilizator avertizat
| Luanaaa a răspuns:

Nuuuuu...Doamnee saraca... Sa bage divortlaughing)straight facelaughing
:*

Întrebări similare